Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már külön vagyonnak szamít?
Figyelt kérdés
Férjemmel közös megegyezéssel beadtuk a válópert . Kb 2 hete azóta csináltattam bankártyát raktam rá nem olyan sok pénzt és a fizetésem is rá fog erkezni. Nem tudom azt hogy ha véglegesen válunk és már lesz rajta egy kisebb összeg nem e veheti el a felét.2018. okt. 6. 16:08
1/7 anonim válasza:
Kozos vagyon. Nem valtatok el meg.
2/7 anonim válasza:
Közjegyzőnél jelezheted, hogy megszűnt az életközösség/beadtad a válási keresetet. Nem tudom mennyire fontos ez, hisz a fordított eset is érvényes még -amíg ki nem mondja a bíró a válást-, te is tarthatsz igényt a férjed számláján lévő összeg felére.
3/7 anonim válasza:
meginnt egy férfiember, akit egy nő anyagilag kizsigerel.
4/7 anonim válasza:
A saját fizetésem nem egy pasi tulajdona,miért kizsigerelés ha nem akarja a pasinak adni amiért megdolgozik,mondom ezt úgy többet keresek a pasikáknál akik nem bírták lenyelni sose,h a nő többet keres,érdekes férjem sose akart közös kasszát,20 éve müködik..
5/7 anonim válasza:
Tavaly váltam, az ügyvédem azt mondta, addig a dátumig közös a vagyon, ami a válóperes papírra rá van írva, hogy mikor szűnt meg az életközösség, ami nem egyezik a válás kimondásával.
6/7 anonim válasza:
én a lakásra céloztam remélem volt annyi esze, hogy házassági szerződést iratott.
7/7 anonim válasza:
#6, lakásról szó sem volt. Amugy meg ha a lakás a féfié volt, még házasság előtt, akkor az is marad, válás esetén is, mert az különvagyon. Ha meg házasság alatt vették közösen, akkor nyílván megilleti a fele az nőt.
Amúgy meg honnan veszed, hogy nem a nőnek volt lakása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!