Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hallottatok már ilyen esetről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok már ilyen esetről?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm(férfi) nem hajlandó beszélni a volt feleségével, de még egy épületbe sem hajlandó lenni vele. A tárgyaláson is csak az ügyvédje volt jelen, de hogy bonyolult legyen van egy 1 közös fiú gyerek, 10 éves. Múltkor náluk voltam a barátnőmmel(a munkatársáról van szó) és a fiút hívta az anyja telefonon valami ügyben és a férfi nem volt hajlandó vele beszélni. Csak írásban kommunikálnak.

2018. okt. 4. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a fazonnal valami nagyon nagyon becstelen dolgot tett a neje, és nincs rá garancia, hogy nem menne neki ha találkoznának személyesen. Az ilyen esetben nagyon jó ahogy lép a srác..
2018. okt. 4. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az apám is ilyen.

De még a saját fia temetésén is ezt csinálta.hogy félrevonult.

A válásnál lehet,hogy valahol érthető mert ő így esetleg könnyebben dolgozza fel. Még mindig jobb mintha veszekedne ott is.

2018. okt. 4. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Az exem.is ilyen. 2 kiskoru van, nem volt hajlando ott lenni ha en ott voltam (szülői, tanévnyitó, farsang pl.) Neki az a baja, hogy "ott mertem hagyni", miutan folyton csajozott és még talaltam is egy normális párt. Nem birja feldolgozmi 4 éve.
2018. okt. 5. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó! Ismerős a szitu.Rossz cserét csinalt a volt férjem, es most engem büntet a hülye viselkedésével, mert kidobtam, mikor kiderült, hogy megcsal.
2018. okt. 6. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Okos gondolat. Ha nem akar vele beszélni az teljesen érthető. Sajna a gerekkel szokták zsarolni az apát, aztán fosztogatják ahogy csak tudják
2018. okt. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!