Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki s tud ebben segíteni?
Figyelt kérdés
2 éve el költöztem,a feleségemtől ,de a válást most adjuk be!Nem hajlandó osztani a közös házat ,azt mondja amiért én el költöztem nekem nem jár semmi.Be sem mehetnek a saját házamba.Valaki tud ebben segíteni??Tudom,hogy ügyvéd kell megyek is,de addig jó lenne tudni valamit.2018. júl. 21. 12:18
1/13 próbálokkedveslenni válasza:
"miért én el költöztem nekem nem jár semmi"
Ilyen nincs.
"ügyvéd kell"
Pontosan.
A végeredmény az lesz, hogy vagy eladjátok a házat és 50-50 vagy pedig ő megtartja és kifizeti neked a vételár felét.
2/13 anonim válasza:
Nem csodálkozom miért van ennyi hajléktalan férfi. Aranyásók.. Amugy meg ha te tulajdonod v van benne részed,akkor mész be amikor akrsz,keress jó ügyvédet mielőtt kiforgat,és még asszonytartást is követel majd.. Jó ügyvéd kell. Ezt nőként mondom. :(
3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2018. júl. 21. 12:34
4/13 anonim válasza:
A ház fele a tiéd. Én addig el sem költöztem volna, amíg nincs róla papír, hogy mennem kell (nem kell menned amúgy, ha bármekkora részed van benne). Az asszonynak így lakáshasználati díjat kell fizetni neked, hiszen te nem használod a saját részed, plusz gondoskodnod kell a saját lakhatásodról úgy, hogy van tulajdonod.
5/13 A kérdező kommentje:
Van egy gyerekünk,azzal takarózik,h én kidobom a házból.
2018. júl. 21. 12:46
6/13 anonim válasza:
Az elmult ket evben fizetett neked lakashasznalati dijjat ? Ha nem kerd tole !
7/13 anonim válasza:
Hát ha ötven -ötven százalékos tulajdonrészetek van, akkor nincs miről beszélni... Ha nem tud kifizetni, akkor el kell adni az ingatlant a fele a tiéd, ez utóbbi egyébként bíróság útján is kikényszeríthető.
8/13 anonim válasza:
Ügyvéd!
Az elmúlt két évben fizettél gyerektartást?
Egyes esetekben megítélheti a bíróság a lakáshadznalatot, pl. ha távoltartási végzés van ellened, a testi épségük veszélyezteti, ha egy fedél alatt vagytok.
Mondhatja azt is, hogy ők maradnak, és nem a felét kapod, mert nem fizettél gyt-t.
Az se mindegy, hogy most kinek a tulajdona, milyen arányban, kié volt a házasság előtt.
Olyan azért ritkán van, hogy semmit se kapj, de annak oka van.
Kicsit több infó kéne.
9/13 anonim válasza:
Rossz pont hogy elhagytad az ingatlant,de attól még a fele a tiéd ígyis úgyis. ha ott akar maradni benne,akkor ki kell fizetnie a részed,és fel kell becsültetni a házat is. ha nem egyeztek meg akkor el fogja árverezni a bíróság és elosztja a pénzt helyettetek. ha nem enged be,tulajdoni lappal a kezedben hívj rendőrt.
10/13 A kérdező kommentje:
Fizettem!!Meg sokkal többet,mint amennyi járna.A problémája az ,h én as nővel vagyok.
2018. júl. 21. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!