Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válókereset megmásítása?
Már beadtuk a válókeresetet,közös megegyezéssel.Én vagyok a felperes.Még nem volt tárgyalás.Nagyon rosszul élünk a férjemmel,de nem akar elköltözni,míg ki nem mondják a válást.Kirakni pedig nincs jogom addig.
Mindig azzal jön,hogy bekavar a válásba.Ezt megteheti,ha már be van adva?
Valamint ha kimondják a válást,mennyi idő alatt kell elköltöznie innen?Mert az ingatlan kizárólagos használata az enyém lesz.A gyerekek és én maradunk az ingatlanban.
Köszönöm a válaszokat!
"Mindig azzal jön,hogy bekavar a válásba.Ezt megteheti,ha már be van adva? " - Megteheti. Fogad saját ügyvédet és elmondja a saját verzióját, ami egyáltalán nem biztos, hogy meg fog egyezni az általad elmondottakkal és az sem valószínű, hogy bólogatós Jancsiként minden óhajodra és követelésedre igent mond majd.
"Valamint ha kimondják a válást,mennyi idő alatt kell elköltöznie innen?Mert az ingatlan kizárólagos használata az enyém lesz.A gyerekek és én maradunk az ingatlanban." - Ebben miért vagy ilyen biztos? Az utcára nem teheted a saját férjed csak azért, mert elmérgesedett közöttetek a viszony. Az sem biztos, hogy te kapod a felügyeleti jogukat. Ma már egyre gyakrabb a megosztott felügyelet, amikor az apa is ugyanannyi időt tölthet a gyerekével, mint az anya. Gondolom pénze és/vagy munkája pedig neki is van az ingatlanban. Ha így van, és nem tudtok megegyezni, a bíróság/ügyvédek fogják eldönteni, hogy ki és mikor költözzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!