Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik elváltak közületek, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elváltak közületek, ti az ex új partnerét megismertétek, kezet fogtatok, bemutattátok a gyerekeiteket?

Figyelt kérdés
Az új felet mennyire engedtétek be a családi programokba?Itt gondolok gyerek előadásai,ballagás,családi ünnepek.Sajnos én nem tudom elképzelni,hogy ezeken az eseményeken megjelenjen az új fél.Az nincs ellenrmre ,hogy legyenek a gyerekeinkel külön programjaik de ami eddig csak családos volt mem vinném be se az én se az ex új partnerét.Nálatok ez hogy működik?
2018. máj. 4. 14:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
35%
Nalunk is az a helyzet,hogy az ex nem akarja engedni a gyereket hozzank pedig szeret hozzank jonni, el akart jonni velunk nyaralni is a gyerek es anyuka nem engedte el:D ,minden hulye kifogassal.Nem veszik eszre az ilyen nok ,h a gyereknek artanak ezzel,csak hat ha neki senki nincs nem boldog,nehogymar a gyereke jol erezze magat velunk,mert az ugye bar faj neki....
2018. máj. 7. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!