Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel 2016.12.12-án házasodtunk össze, de válni akarok, sajnos iszik és agresszív Van egy hat hónapos kisfiúnk Mennyi idő alatt zajlik le a válás?
Ügyvéd megmondja. Itt mindenki okoskodik mert itt azt hiszi tud, máshol senki nem kíváncsi a véleményére. Örülnek, hogy az ő életük valamivel jobb. Szánalom.
Kérdező, ez az oldal nem erre való, itt nem ügyvédek ülnek. Ügyvéd tud segíteni, az itt lévők...köztük én is... nem.
Nem vagyok híve én sem a felelőtlen házasságkötésnek,gyermekvállalásnak,de azért elgondolkodtató mi megy ezen a fórumon.
14 válaszból érdemben 2 szólt csak hozzá a kérdéshez,a többi azzal van elfoglalva,hogy "eddig nem ivott"? Jön egy kérdés,amire inger alapon végre lehet kicsit óbégatni,mert miért is ne. Szánalom. Nincs ezeknek életük abban biztos vagyok.
A kérdésre pedig,leghamarabb 2 tárgyalás,pár hónap. Ez abban az esetben ha mindenben megegyeztek. Ahogy már írták,ha vita van a legfontosabb kérdésekben,akkor évekig is elhúzódhat,úgyhogy ajánlatos engedni mindkettőtöknek egy kicsit,előbb szabadultok.
Ebben az oldalban ez a legrosszabb,hogy itt mindenki elítéli és hülyének nézi azt aki segítséget kér, a kérdező csak egy normális kérdést tett fel. Igen lehet,hogy hozzá ment egy olyan emberhez aki ivott vagy iszik, és szült egy gyereket egy iszákos embernek, de minden embernek vannak hibái és követünk el hibákat. De itt nem kioktatni és lehurrogni kell,hogy miért szült gyereket... stb.
Egy év alatt nagyon sok mindent megtörténhet.
Kedves kérdező! Egy ügyvéd biztos,hogy eltudja mondani Neked,hogy mennyi idő, ez függ a közös vagyontól a férjeddel,hogy lehet együtt működni és még van egy pár dolog ami miatt elhúzódhat.
Sajnálom és kitartást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!