Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak?! Miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?! Miért ilyen kegyetlenek?!

Figyelt kérdés
A szüleim válnak,több hónapos folyamatos veszekedés után.Aztán ma reggel reggeli közben leültek mind a ketten,és megkérdezték,hogy kivel akarok maradni ill. kit szeretek jobban.Én otthagytam a reggelit,berohantam a szobámba,bezártam az ajtót(gombos zár van rajta),és most azóta itt vagyok.Mit tegyek?!Mindkettejüket szeretem,nem akarok dönteni!Hogy lehetnek velem ilyen kegyetlenek?!
2010. máj. 30. 11:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd el nekik ezt. Ha te nem döntöd el, a bíró fogja. Ha neked mindegy, kinél vagy, akkor ok, ha annyira mégsem mindegy, jobban jársz, ha te döntesz.
2010. máj. 30. 11:14
 2/11 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem ne légy ilyen gyerekes. Nem fogsz belehalni ha nem laktok együtt.
2010. máj. 30. 11:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Pedig ha elválnak akkor döntened kell. Mert ha nem, akkor döntenek ők helyetted.

Hány éves vagy? Gondold át nagyon, hogyan döntesz.

Az a kérdés a szüleid részéről, hogy kit szeretsz jobban, elég ostoba dolog volt. Nem kell, hogy valamelyiket is kevésbé szeresd a másiknál, ezt mond meg nekik is nyugodtan. Hogy ki mellett döntesz úgy mérlegeld, hogy meglátásod szerint kinél lenne jobb dolgod. Ne azt nézd, hogy ki enged meg neked több szórakozást, hanem hogy a tanultatásodat, eltartásodat melyikük tudja jobban biztositani.

Ettől még mind a kettőt szeretheted egyformán, és a hétvégéket, illetve a tanitási szüntek egyrészét töltsd a másiknál.

Fel a fejjel, meglátod a veszekedések nélkül neked is jobb lesz.

2010. máj. 30. 11:16
 4/11 anonim válasza:
Ha elmúltál 14 dönthetsz, kivel szeretnél élni. Rosszul tették fel a kérdést neked, hiszen mindkettőjüket szereted. Először nekik kell eldönteniük, hogyan akarnak válni egymástól, ki megy el, ki marad, hogy osztoznak meg a közös vagyonon, stb. Ilyenkor nagy indulatok mozognak mindkét félben és nem tudnak józanul mérlegelni. Hagyj nekik időt és mondd el nekik, hogy gondolják át higgadtan és hárman döntsetek.
2010. máj. 30. 11:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Így ismeretlenül is nagyon sajnálom, ami veled történik. Rossz és igazságtalan helyzetbe hoztak a szüleid. Viszont valamelyikőjükkel élned kell. Próbáld meg átgondolni, hogy ki az kettőjük közül, akivel a mindennapok könnyebben zajlanának (többet van otthon, jobban tud rád figyelni), és melyikük az, akivel a hétvégéken volna lehetőséged több időt eltölteni.
2010. máj. 30. 11:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami történt. A szüleid nyilván nem értik, hogy milyen nehéz ez neked. Elég szörnyű egy gyerektől azt kérdezni, hogy melyiket szereti jobban. Tanácsot nem tudok adni, de biztosan megmondanám nekik valahogy így: Én mindkettőtöket ugyanúgy szeretlek és ha szerettek, akkor ne kérdezzétek ezt többször. Azt, hogy hol fogsz lakni, nyilván el kell dönteni valahogy, de ez inkább attól függjön, hogy kinek van rád több ideje, vagy ki lakik közelebb a sulihoz.
2010. máj. 30. 11:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Jajjj de sajnálom :(:( Bele sem merek gondolni milyen rossz lehet egy ilyen válás :(:( Nyugodj meg és mondd meg, hogy egyformán szereted mindkettőjüket.
2010. máj. 30. 11:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha már 12 elmúltál ( nem kell 14-nek lenned),eldöntheted,kivel akarsz lakni. Kikötheted,akár a Bíróságon is,hogy bármelyikükkel laksz,te akkor akarsz menni a másikukhoz,amikor akarsz. Ismerek ilyen családot,ahol a kislány papíron az anyukájával él,de többet van az apukájánál. Mikor kihez van kedve menni,vagy melyikük ér rá jobban,azzal van.
2010. máj. 30. 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:

ÁÁÁá ez nagyon szar én is álltam ilyen helyzet előtt!

Anyámék majdnem elváltak egyszer ugy összevesztek, apám elis költözött hetekre!

Maguk elé állitottak és mind2en egyszerre megpróbáltak befolyásolni, az egyik jobb oldalról a másik baloldalról elkezdte tenni a szépet hogy miért válasszam őt! Én egyikőjüket se tudtam volna megbántani

Nem szép dolog egy gyereket belekeverni egy ilyenbe, ha jó kapcsolata van mind2 szülövel...csúnya dolognak tartom!

2010. máj. 30. 17:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Tulajdonképp örülhetsz is neki. Mi hárman vagyunk testvérek (én, egy nővérem és egy bátyám) és amikor a szüleink váltak, apu költözött el, és nem akart egyikőnket sem... Ennek már 7 éve... Azóta van egy teljes új családja. :(
2010. máj. 30. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!