Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha elválnak a szüleim papíron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elválnak a szüleim papíron is, milyen "kedvezményeket" és hasonlókat kap (hat) ok?

Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 15:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ezt tudom, ezert van benne a valaszban, hogy ezert nem jart soha kedvezmeny semmilyen teren. Sem 6 evesen, sem 22 evesen mar az egyetemi eveimben. Mert ez volt a kerdesed :D.
2017. okt. 20. 16:27
 12/18 anonim ***** válasza:
De nem vagy kiskorú, nem kell téged eltartani. Akkor milyen támogatást vársz?
2017. okt. 20. 16:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Örülök, ha valaki huszonévesen olyan jól él (egyetem mellett), hogy egy fizetésből lakást tud venni magának, és eltartja magát. Mivel nekem az orvosi fontosabb hivatás, minthogy nagylány legyek, inkább dolgozom most, összeteszem anyámmal a pénzt, és élünk, ahogy tudunk. Persze mehettem volna szakmunkásnak, vagy politikusnak akár, de az én életemben nem a pénz az első, de akinek igen, hajrá. tőlem aztán nyugodtan lehet pl. előadás alatt mögöttem arról dumcsizgatni, milyen hiper-szuper telefonom legyen, és miért, a bikém nekem érdekesebb. :D
2017. okt. 20. 16:47
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Tehát neked nem a pénz az első, de állam bácsi fizesse a kajádat és a rezsidet. Állam bácsi pénze a dolgozó emberek adójából van. Ha te is dolgozol, miért kéne az államnak támogatnia téged? És hogy jön ide a szüleid válása? Ha apád eddig támogatott, mert jó a kapcsolatotok, akkor ezután is fog, hiszen nem tőled vált el. Ha eddig sem támogatott, akkor most mi változott?
2017. okt. 20. 17:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Semmilyet. Válás miatt nincs külön kedvezmény, mert attól, hogy a szülők külön vannak, még ugyanúgy megvannak, és nekik kell támogatniuk a gyerekeiket, nem az államnak. Az más kérdés, hogy sajnos sokszor előfordul ilyenkor, hogy az egyik szülőre nem lehet számítani, de erről nem az állam tehet. Akkor jár támogatás, ha a gyerek ténylegesen elveszti a szülőjét (haláleset), de váláskor nem így van.

Te meg már gyerek se vagy, dolgozol is, így pláne nem jár semmi.

2017. okt. 21. 10:48
 16/18 anonim válasza:
64%
50%-os kedvezményt a hülyék és nagyravágyók boltjában.... XD idióta.... akinek ezen jár az esze ilyen helyzetben menjen orvoshoz...
2017. okt. 22. 02:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Akinek ennyi esze van, az pont úgy jár az orvosi egyetemre, ahogy én.
2017. okt. 23. 08:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem van az ismerettségi körömben több olyan házaspár,aki azért váltak el papíron,hogy több támogatást kapjanak.Sosem értettem.

Magasabb családi pótlék(tudom, a te esetedben ez irreleváns),lakásfenntartási támogatás,szoctám,egyebek.Ahol számít a per fő,ott nyert ügye van az ilyen családoknak,mert kiesik 1 fő fizetése.

Az az érdekes,hogy akik meg kényszerűségből válnak el,ott sokszor inkább nyomorognak,mint hogy segélyért menjenek az önkorihoz...

2017. okt. 25. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!