Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miert gondoljak azt a ferfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert gondoljak azt a ferfiak, hogy valaskor a felesegnek nem jogosan jar mindennek a fele?

Figyelt kérdés

Ha a no es a ferfi kozosen hoznak egy dontest, hogy gyermekeket vallalnak, ezaltal a no feladja a karrierjet, mert otthon marad a gyerekekkel a kisebbik 2 eves koraig, akkor csokken a bevetele es utana mar nem szamit olyan jo munkaeronek, mint korabban.

Ekozben otthon ellatja a gyereket es a haztartast. Mindez semmit nem jelent? Ez a munka semmit nem er valaskor?

Igaz, a ferj tobb penzt hozott haza, de egy kanalat nem rakott arrebb a hazban az 5 ev alatt, egyszer nem kelt a gyerekekhez.

Miert er kevesebbet az a munka, amit a no otthon csinal a csaladert? Miert csak az szamit, amit a ferfi keres?

Ha a ferfi maradt volna otthon, akkor a nonek lenne most karrierje.

2017. okt. 13. 10:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

aki nem akarja a felét adni, írjon házassági szerződést és kész.

itt most mindegy, hogy nő vagy férfi az illető.

2017. okt. 13. 11:34
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

9: kényszerített valaki, hogy kimenj?

te döntöttél.

vihetted volna az egész családot.

2017. okt. 13. 11:37
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

Imáááádom, mikor olyanok fikázzák a házasságot, akik azt se tudják, hogy mi az... Mesélj még, tök szórakoztató :D

2017. okt. 13. 11:46
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 12 es, senki nem kényszerített.

Úgy gondoltam nem lenne jó a gyerekekkel a híd alá költözni mikor a bank viszi a svájci frank hiteles házat....

Vihettem volna a családot is?

Tudod mielőtt valamiről véleményt mondasz amiről fogalmad sincs hogy eszik vagy isszák inkább maradj csendben :)

Exem egy mukkot sem beszélt az adott nyelven, alapjában véve ott volt a lehetőségek között, de lusta volt 2 éven keresztül nekiállni otthon tanulni! Soroljam még mik voltak az okok miért nem húztam ki annak idején a gyerekekkel?

Nem panaszkodásból írtam az előző kommentjeim, én megbékéltem ezzel a helyzettel. Sőtt örülök hogy kiderült az hogy nem bízhatok az exemben. Ma ugyanúgy kijönnék ennek tudatában! Egyébként közös megegyezéssel váltunk el, semmi vita nem volt. Szép napot!

2017. okt. 13. 12:29
 15/20 anonim ***** válasza:
13%

Mert általában nem fele fele a fizetés.

Ez alapján meg akarnak sokkal rosszabbul járni mert ha pl:

A csávó keres 200-at, csaj 150-et akkor az éves szinten 600 ezer forint különbség.

Na ha ezt beszorzod csak 5-el az már 3 misi aminek ő max a felét kapja meg. Ilyen alapon nem annyira fer a dolog nem?

Te se örülnél neki ha évente 300-at kiszednének a zsebedből.

2017. okt. 13. 14:25
 16/20 anonim ***** válasza:
58%

Komolyan itt mindenki ugy beszel, mintha kotelezo lenne:

-hazasodni

-olyan novel egyutt lenni, aki nem dolgozik,

-vagy kevesebbet keres,

-vagy nincs sajat vagyona.

Nem az! Ha valakivel osszehazasodsz, tulajdonkeppen vagyonkozossegi szerzodest kotsz.

Ott a bejegyzett elettarsi kapcsolat, ott a bevetel aranyaiban szamoljak a vagyont.

2017. okt. 13. 18:08
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Én korrekt voltam, kevesebbel szálltam ki a házasságunkból.Aztán válás után kiderült, hogy volt eltitkolt pénze is.Szóval jócskán kevesebbel.A nő, akivel csalt, már házat vetetett magának a saját nevére.A volt férjem a gyermekünktől meg sajnál mindent.Láthatáskor nekem kell enni, innivalót csomagolnom.Most épp perelni készül a gyerektartás csökkentéséért, mert Mucika új autót szeretne.

Úgy gondolom, nem azon kellene gondolkodni, hogy a feleségnek nem jár, hanem van közös gyerek, gyerekek, és egy tisztességes apa a gyerekeinek a legjobbat akarja.Egy anya pedig, ha normális, a gyerekekre költi a pénzt, az ő körülményeiket igyekszik a legjobbá tenni.Ezért jár a fele-fele.

2017. okt. 13. 20:56
 18/20 anonim ***** válasza:
60%

"A csávó keres 200-at, csaj 150-et "

Már megint az alig keresők jönnek azzal, hogy a semmi pénzééért van vele a nő. Ez olyan vicces :D

2017. okt. 13. 22:44
 19/20 anonim ***** válasza:
77%

"Már megint az alig keresők jönnek"

"Alig keresők"?

Mások 100000-ből élnek havonta, plusz a gyerekeket ebből nevelik.

Ha 200000 neked " alig kereset" akkor mások mit mondjanak?

2017. okt. 17. 15:33
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen az alig keresők. Ennyi pénzre nem kellene gyereket válalni és akkor nem aprópénzen menne a vita. A kérdezőnek. Az kinek a hibája, hogy Te nem dolgoztál és Te maradtál otthon? Gyereket nem kötelező szülni, ezért nem kell a párod hibáztatni, hogy azért nincs karriered. Ha az lett volna fontos, akkor nem szülsz vagy nem most. Nem kötelező otthon maradni 2 évig, sem az, hogy a nő maradjon otthon. Az, hogy egy kanalat nem rakott odébb arról te tehetsz, mert miért tűrted, miért kell ilyennek összeházasodni? Miért nem volt jó élettársi viszony, ott ilyen estben beszámítják a házimunkát gyes alatt és most igazságosabban menne az osztozkodás. Te is benne voltál abban, hogy így alakuljanak a dolgok, nem kell mindenért a férfit hibáztatni. Azzal, hogy szülsz, otthon maradsz tudtad, hogy ez lesz.
2017. okt. 25. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!