Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek segitett a valas utani szexkapcsolat? Lent
Elvalok a ferjemtol 25 evesen,gyerekunk nincs en mar nem akarok. szerettem de sajnos sikerult ezt tonkretennie. Kitartottam mindig mindenben tamogattam elneztem sokmindent, dolgoztam orrverzesig mindenben elorehelyeztem. Cserebe minden terhet ram tett, nem kaptam semmit csak bejarono meg szemelyi asszisztens lettem.Vonzo no vagyok, nem egy nem ket alkalmam lett volna h megkapjam mastol amit tole nem (gyengedseg,szex, es nem mindig csak a problemak megvitatasa) szoval elegem lett. Most koltozunk kulon. soha nem volt egyestes viszonyom, es mar elfelejtettem milyen az amikor gondolhatok egy kicsit magamra. Szerintem tul fogom magam tenni ezen, de vagynek most kotetlen kapcsolatra; Aki ezt kiprobalta annak segitett? nem akarok szerelmet, de hianyzik h nonek erezzem magam. Viszont nem akarok beengedni valakit az eletembe mert keptelen lennek erzelmileg barkiben is megbizni;
Orulnek ha normalis valaszokat kapnek
Sztem szedd rendbe magad, ne egy érzelem mentes kapcsolattól várd a megváltást.
Még ép pszichével sem alkalmas mindenki rá, egy ilyen traumatikus időszak után/ közben mit akarsz? Cseberből-vederbe. Ne is gondolkodj ilyenen.
Èn is kezelésbe vennélek cucubébi, de sajna jelenleg épp külföldön melózom.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!