Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válunk de nem tudunk szétmenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válunk de nem tudunk szétmenni?

Figyelt kérdés

Élettársammal 17 év után elhidegültünk.Van 2 gyermekünk.A lakás közös.

Apának 3/4 a része nekem 1/4.Sajnos én nem szerepelek sehol mint tulajdonos.A kapcsolat menthetetlen.Felvetettem a párterápiát de Ő nem akart jönni.Lett egy viszonya egy másik nővel.

Nem akarja a külön élést a gyerekek miatt.Nekem nincs gyomrom a "nyitott házassághoz".Neki teljesen normális ,hogy míg a gyerekek igénylik együtt kell így is maradni.Már ott is aludt az új nőnél.Hogyan tudnám meggyőzni,hogy ez így nem egészséges és igen is éljünk külön.Úgy érzem semmibe vesz engem és az érzéseimet.Nem tudok így nyitni a külvilág felé ha ez nincs végleg lezárva.

Kérem írjon aki hasonló helyzetben van....

2017. okt. 10. 01:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Add be a válókeresetet ,ha elváltok szerintem utána nem fog ott lakni,nyilván el pakol az újhoz..
2017. okt. 10. 01:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem valami nyitott..

Ha megértené, újra szerelmes lehetne beléd, könnyedén, talán hajlandó lenne. De ha nem is, meg kell érteni, gyerekek nem más együttlétét, hanem csak saját kapvsolataikat akarják jónak. Ő fejlődésüknek nem számít, ti együtt vagytok-e.

2017. okt. 10. 01:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Én inkább őt találom túl nyitottnak,hogy mialatt nője van simán elboldogul a helyzettel és még kényelmes is neki ugyanis én intézem a gyerekeket.Ő kevesebbet van a gyerekekkel a munkája miatt.

Persze az ő szavaival élve nekem is van lehetőség "külön életet élni" de mégis hogyan?Szeretnék tiszta lappal nyitni a külvilág felé.

2017. okt. 10. 02:04
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Szedj fel valakit és vidd oda.
2017. okt. 10. 02:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ki menne ebbe bele?

Valakitől nem tudnál segítséget kérni? Nem tudnál a gyerekekkel elköltözni? ( Bár nem tudom hány évesek).

Gyerekek miatt együtt maradni a világ lenagyobb marhasága! Sokkal rosszabb, hogy látják anya szenved apa miatt.

Az élettársad pedig felköthetné magát.

17 év után ennyit érdemelsz? 17évet áldoztál rá az életedből. 2 gyereket szültél neki, könyörgöm!! És így megalázni?! Tudod ki engedné!

Próbálj valamerre mozdulni! Szülők, testvérek, rokonok nem tudnának segíteni? Ne tűrj!

2017. okt. 11. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Ismertem ilyen párt. Mikor nagyok lettek a gyerekek elzavarta az asszonyt.
2017. okt. 11. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!