Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valamit tenni ilyenkor válás után?
Figyelt kérdés
Nemrég váltunk el feleségemmel.az én nevemen volt a kölcsön,de ö maradt a házban és mivel mondta a biroság,hogy a kölcsönt nem lehet átruházni,ugy itélte meg a bíró hogy fele fele és ö visszautalja amit nekem kell fizetnem minden honapban 30.000 ftot.mivel ö maradt a házban.viszont nem utal az eleje óta fél éve.gyerektartást fizetem minden,de ezt nem akarja egyszerüen teljesiteni.
Lehet ilyenkor tenni valamit?
2017. aug. 21. 20:10
1/8 anonim válasza:
Ez zűrös. A vagyont meg kell osztani. A ház fele a tied. De akárhogy is, ha a feleséged nem teljesíti a végzésben foglaltak bármelyik részét, panaszt kell tenned. Ajánlom, hogy keress egy jó ügyvédet!
2/8 anonim válasza:
Kaptál erről valami határozatot, gondolom, amin ott van a jogorvoslati lehetőség, nem?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem hoztam el semmit.Mindent ott hagytam neki.mondtam is minden maradjon,ennyi lett volna amit teljesiteni kellene neki.ezt visszautalni nekem.Akkor egy ügyvéd talán segithet.Mindenképo elmegyek a héten keresek egyet mert ez bosszanto.Nem a gyerekek elöl akarom elvenni a pénzt mert nekik külön adok.De a h...ségre költi el.13.an már hiv hogy küldjek még.nagyon rossz igy.ha nincs nyoma utalásnak mert nem küldi ,nem mondhatja ,hogy kp-ban adja ugye?Mert megvan határozva hogy utalnia kell
2017. aug. 21. 20:21
4/8 Bence_ válasza:
Mondhatja de akkor mutassa be az átvételi elismervényt.
5/8 anonim válasza:
Hogyne. Csináltass egy teto-válást. Báháháháháh!
Sajnos nem nagyon :( Minket is átvert így anno apánk.
6/8 anonim válasza:
Ne fizess gyerektartást amíg nem vagytok egában és meg van oldva! Ne félj,megy majd intézkedni,ott előadhatod majd szépen a történetet!
Amúgy jó nagy h.ülyeséget csináltál,gyerektartás fejében kellett volna lemondani a házról.
7/8 A kérdező kommentje:
Ugy akartam hogy annyival kevesebb gyerektartás,de nem ment bele a biró sem mert elöadta a kis történetét.Nemtudom ,hogy miért nem engedte ,hogy igy legyen.Aztmondta a biroság ennek igy kell lennie.
2017. aug. 22. 10:35
8/8 anonim válasza:
Ha van egy bíróság által rendelt kötelezettsége, és nem teljesíti, akkor végrehajtó - szeresd a gyerekeidet, de hülye meg ne légy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!