Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kifizesswm a kötbért? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifizesswm a kötbért? Vagy hagyjam hogy lejárjon az előfizetés?

Figyelt kérdés

Parommal külön mentünk. A nevemen van egy telefonelőfizetés( tőlen kapta a telefont szulinapjára a teledon nála maradt csak a sim kártyát vettük ki)

Tehát az 3n nevemevem van az előfiezets amire 2019.03ig vállaltam hűséget. Megkerdezten h ha visszaakarom kondani akkor 70.000 forint kötbért kell fizetnem. Azerintetek kifizessem vagy hadjam h lejárjon ugy h havonta fizetem azt a 4.000 forintot a havidijas csomagra de ugy h a sim kartyat nem teszem bele telefonba tehát nem hasznalom a kartyát.Magát a k3szüléket ingyen hoztam ki mivel platina kártyás vagyok. Nem ütöm meg a bokam ha a sim lártyát nem.használom...mert ugye az feltűnik nekik h nincs havi forgalom a sim kártyán...

2017. aug. 7. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:

20 hónapot kell 4000FT/hó fizetni ez 80.000Ft

70.000Ft kötbér.

Te tudod, hogy egy tízesért megéri-e bemenni egy boltjukba.

Megkérdezném helyben, de így elsőre kifizetném a kötbért, persze nincs benne az infláció, meg lehet nincs egyben 70.000Ft-od stb.

Hát ezt neked kell eldönteni.

2017. aug. 7. 13:16
 2/7 A kérdező kommentje:

De ugy ertem az nem lesz baj h nem hasznalom a sim kártyat de nem is mondom vissza az előfizetést?

Nekem anyagilag jobb lenne a havi 4000 mimt egyben a 70.000

2017. aug. 7. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem lesz baj, ez a szolgáltatónak csak jó, mert nem használod a hálózatát.

De lehet tudsz, a 70ezer forintra is részletfizetést kérni. :D

Remélem elég lecke lesz, hogy részletre többet telefont nem veszel.

2017. aug. 7. 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem kötelességed használni a SIM kártyát. Ha jobb neked úgy, akkor fizesd havonta a 4 ezret.

Csak halkan jegyzem meg, ha már tőled kapta a telefont és ő használja, akkor neki illene fizetni.

2017. aug. 7. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Az elöfizeteshez kellene, hogy jarjon x perc beszelgetes, vagy net, vagy barmi. Ha mar fizetem, hasznalnam is. Persze ha korlatlan ingyen beszelgetes van a te csomagodban is, akkor nyilvan nincs ertelme. Esetleg olyat nem lehet hogy atiratni a szerzödest mas nevere es keresni valakit akinek ez pont jol jön?
2017. aug. 7. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha fizeted a havi díjat nem fogja érdekelni őket, hogy nem használod a kártyát.
2017. aug. 7. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem jelent problemat, ha nem hasznalod. Az en exem 20ezres havidiju elofizeteset hagyta ram (en nevemen volt) halaja jeleul, amiert szakitottam vele. Draga tanulopenz volt! Szerencsere csak 6 honap volt vissza, a kotber 400 ezer lett volna...
2017. szept. 27. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!