Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifizesswm a kötbért? Vagy hagyjam hogy lejárjon az előfizetés?
Parommal külön mentünk. A nevemen van egy telefonelőfizetés( tőlen kapta a telefont szulinapjára a teledon nála maradt csak a sim kártyát vettük ki)
Tehát az 3n nevemevem van az előfiezets amire 2019.03ig vállaltam hűséget. Megkerdezten h ha visszaakarom kondani akkor 70.000 forint kötbért kell fizetnem. Azerintetek kifizessem vagy hadjam h lejárjon ugy h havonta fizetem azt a 4.000 forintot a havidijas csomagra de ugy h a sim kartyat nem teszem bele telefonba tehát nem hasznalom a kartyát.Magát a k3szüléket ingyen hoztam ki mivel platina kártyás vagyok. Nem ütöm meg a bokam ha a sim lártyát nem.használom...mert ugye az feltűnik nekik h nincs havi forgalom a sim kártyán...
20 hónapot kell 4000FT/hó fizetni ez 80.000Ft
70.000Ft kötbér.
Te tudod, hogy egy tízesért megéri-e bemenni egy boltjukba.
Megkérdezném helyben, de így elsőre kifizetném a kötbért, persze nincs benne az infláció, meg lehet nincs egyben 70.000Ft-od stb.
Hát ezt neked kell eldönteni.
De ugy ertem az nem lesz baj h nem hasznalom a sim kártyat de nem is mondom vissza az előfizetést?
Nekem anyagilag jobb lenne a havi 4000 mimt egyben a 70.000
Nem lesz baj, ez a szolgáltatónak csak jó, mert nem használod a hálózatát.
De lehet tudsz, a 70ezer forintra is részletfizetést kérni. :D
Remélem elég lecke lesz, hogy részletre többet telefont nem veszel.
Nem kötelességed használni a SIM kártyát. Ha jobb neked úgy, akkor fizesd havonta a 4 ezret.
Csak halkan jegyzem meg, ha már tőled kapta a telefont és ő használja, akkor neki illene fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!