Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom "leadni" az exférjem nevét?
A tárgyaláson eszembe sem jutott rákérdezni. Most meg nem tudom hogyan szabadulhatnék meg tőle...
Köszönöm a segítségeteket!
ezt nézd át lehet segit
Igen, furának is találtam, h a kertvarázs hogyan tud nekem segíteni. :D
Köszi a gyors válaszokat!
Maga a névváltoztatás is költséges, vagy "csak" az iratcsere?
Szia
Kell fizetni a névváltoztatásért ha jól emlékszem 5000 ft.Viszont az tuti biztos,hogy 12000-nél nincs több. Persze még ehhez jönnek a papírok árai.
hát utolsó előtti válaszoló! ha a bírónő megkérdezte volna úgy biztos eszembe jut. :) De én olyan ideges voltam... Féltem, h eljön a férjem, és valami baj lesz. Végül nem jött el. Így a párom jött be tanúskodni, meg elkísért egy barátunk, őt is behívták tanunak... Szóval mindenen járt az agyam, csak nem a nevemen. De sztem akkor se lett volna másképp. akkor csak az illetéket kell befizetnem, ha jól értem. és utána az a párezer ft, amibe a személyi meg a lakcímkártya kerül. az azt hiszem 3500 ft, a tb kártyát ingyen cserélik adatmódosításkor, és az adót is...
köszi mégegyszer.
tegnap 21,29 vagyok.
Bocs ha félreértettél. Nem rossz indulatból mondtam, hogy a tárgyaláson kellett volna eszedbe jutni. Tőlem anno megkérdezte a biró és igy szinte minden iratomat ingyen cserélték ki, a birósági végzés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!