Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma szülők miatt mehet teljesen tönkre egy nagyon jó kapcsolat, jártál így?
Nem utáltam Őket, soha, de mióta ezek az "anyós-após" nevűek meggyanúsítanak hogy lopunk csalunk Tőlük, miközben segítünk nekik. (jelzáloghiteles-nem részletezném).
Makacs buta emberek sajnos, akik erőszakosak, nyomulósak, lenyomják a másikat.
Nem akarok senkit sem megsérteni, de azóta nehezebb nem előítélettel élnem. bocs
szerintem ez nem "faji" kérdés. ostba, buta ember van minden szinben. szerencsére nem jártam igy.
mi subát a subához módon házasodtunk
Bocs, de nem véletlen, hogy sok-sok ember utálja őket. És szerintem az a sok-sok ember nem csak azért utálja őket, mert ők romák, vagy csak azért, mert barnábbak, mint az átlag magyar. Aki így gondolja, az hülye. A legtöbb ember a viselkedésükért utálja őket. Ennyi.
U.I.: Akinek nem inge, ne vegye magára. Minden színben vannak rendes emberek.
Feleségem is az (25% bár Ő nem szereti így hogy hány% mindegy), a lényeg hogy ég és föld. Bár sokan mondták már nekik hogy végleg hagyni kéne őket.
Sajna 400m-re lakunk.
Az is gond volt ha nem tudnak bejönni nem volt nyitva az ajtó, sokáig zörgettek kiabáltak, szégyen! de ez csak egy aprólék.
Nincs valakinek feles 5millája a házunkat megvenni. :P:D
13:20 ketten a kedvemért részleteznétek?
Szeretet van de türelem és tűrés már nem nagyon, a kapcsolatunkra megy. Sose veszekedtünk semmi miatt, csak lehet ezért. Lehet mert dühömben csúnyákat mondok azért is.
Hajdúhadházon van, alapból Hódmezővásárhelyi vagyok amúgy.
2 szobás belül felújított.
mai rossz árfolyammal 3milla hitel van rajta, ha ezt valaki átvállalná 2 millával simán megelégednénk.
De nem nagyon megy az eladás. nincs lóvéja az embereknek.
"Feleségem is az (25% bár Ő nem szereti így hogy hány% mindegy), a lényeg hogy ég és föld. Bár sokan mondták már nekik hogy végleg hagyni kéne őket. "
Ezt hogy kell értelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!