Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után mennyire viselt meg, hogy a volt férjeteknek/feleségeteknek új párja van?
11-es nekem címezted,válaszolok.
Ha nem az a nő lenne, akivel megcsalt,a válóper idején a nő gusztustalan fotókat küldött sms-ben, megírta,hogy minden nap d.gnak.Tudod, nem vagyok kíváncsi egy ilyen nő képére, ne jöjjön ide.A volt férjem titkolja,hogy ők hol laknak, róluk minden titok, de engem hívogatott késő este is, hogy itthon vagyok-e stb.Titkosíttattam a vezetékes számom ezek után.
Nem vagyok köteles eltűrni a nőt a lakásom ajtajában, még autóban ülve sem.A gyerek a közös pont a volt férjemmel.A nőnek nem kell a fiammal lennie (zömében nem is akar), a láthatás az apának szól.
Azért meghallgatnám a 3 gyermekes macinacis édesanyát is, hogy mennyire volt kimerült egy olyan férfi mellett, aki ahelyett, hogy segített volna, a második feleségét kereste.
Védekezni pedig nemcsak a nő dolga.Ha tudta, hogy egyszer átverték, miért hagyta magát még kétszer átverni?!Tipikus férfiduma, hogy ő nem akarta.
13as. sajnálom, nem lehetett/lehet egyszerű neked sem.
Én is egy ármánykodó új nőt fogtam ki, akinek csak a saját gyereke fontos és hogy ország-világnak mutathassa milyen szuper párja van, akivel mennyire boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!