Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18. életévet betöltött gyereknél is szabályozzák a láthatást? Ilyen korban is megszabhatnak 2 hetes láthatást, ha az apa ragaszkodik hozzá?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 18:28
11/14 anonim válasza:
Miért kellene ragaszkodni a kétheti láthatáshoz, ha:
-mindkét fél félreteszi az ügy érdekében a sérelmeit, és olyan semleges (barátságos?) kapcsolatot alakít ki egymással, ahol a közös gyerek érdekeit tartják elsődlegesnek. Akkor jöhet-mehet a gyerek, amikor kedve tartja (és persze a szülőnek is jó).
Persze ehhez érett felnőttként kéne viselkedni. Nőnek, férfinek egyaránt.
Nincs olyan, hogy "csak az exfeleségek", mert ugyanannyi példát tudnék mesélni az ellenkezőjére is.
12/14 anonim válasza:
18.48-as válaszolónak.Én a 2. válaszoló vagyok.1995-ben(!)váltunk el,közös megegyezéssel.Akkor 5000 ft tartásdíjban egyeztünk meg,a volt férjem azóta annyit fizetett.Igaz,ha valamire kértem ,segített(nem lennék korrekt,ha ezt nem írnám le!).SOHA nem neveltem ellene a gyereket,mindig küldtem a fiamat,pedig az ex sokszor fikázta a családomat(ezt a fiam mondta)és mivel ő elég konfliktus kerülő,ezt nehezen viselte.Ő ezért nem akar az apjához menni(amit meg is értek)Ami érdekes,a volt férjem anyukájával a mai napig nagyon jó kapcsolatban vagyok(az új férjével kötött esküvőjére is meghívott,amikor nekem megszületett a 2.babám az új kapcsolatomból felhívott,elvittem hozzá a kicsit megmutatni stb.),és szinte csak akkor látja az unokáját,ha ÉN felviszem(mert az exem soha nem ér rá).Szval ennyit a volt felségek lehúzásáról,és rosszindulatáról!
13/14 anonim válasza:
20.09 szerintem ezt nem nekem akartad írni..:D
18.48:)
14/14 A kérdező kommentje:
Nem is akarom megtiltani, eddig sem tiltottam. Ő nem akarja, hogy szabályok közé szorítsák. Egyébként van amikor hetente találkoznak....
2010. máj. 14. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!