Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyi gyerektartást fizet/kap gyermekenként?
Már semennyit.
(Én vagyok amúgy a 'gyerek.')
12.000 Ft-ot állapított meg a bíróság, de végül azt is az állam adta! Az viszont csak a gimnázium végéig fizet, így hiába tanulok még(egyetemista vagyok) nem kapok egy fityinget sem!
21/L
Végre valahára hallok olyat, hogy valahol közös gyerekfelügyeletben egyeztek meg a szülők. Gratulálok Nektek és nagyon pozitívnak tartom, hogy meg tudtátok ezt egymással beszélni. Én is ezt szerettem volna elérni, de a nejem hallani sem akart róla, tudta hogy a jog mögötte áll.
50000ft GYT fizetek, és még azon kívül az összes különórát, ami még 20-25000ft.
Nálunk közös felügyelet van, a gyerekek (ketten) ugyanannyi időt vannak velem, mint az apjukkal. Heti váltásban egyeztünk meg, jól működik a dolog, a gyerekek szeretik az apjukat is, mi meg őket.
Gyerektartást nem kapok és nem fizetek, mert ugyanannyit törődünk mindketten velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!