Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító dolgot tettem a gyerekeim anyjával, hogyan enyhítsem meg?
Figyelt kérdés
Megcsalt én meg gyerekes és szívtelen módon álltam bosszút. Sokat lesz itt a gyerekek miatt, szóval jó lenne a béke.2017. márc. 20. 14:34
11/32 A kérdező kommentje:
Nálam vannak a gyerekek, de a kicsi még nem ovis, vele az anyja van napközben. Kb 15 percnyire lakik amúgy innen.
2017. márc. 20. 14:52
12/32 A kérdező kommentje:
10-es, igen.
2017. márc. 20. 14:52
13/32 anonim válasza:
Szerintem ne erőlködj. Nem veszítesz vele sokat, hogy nem szól hozzád. Te is undorító vagy, meg ő is. Egyikőtöknek sincs miérf fenn hordania az orrát
14/32 anonim válasza:
Nem igazán értem a helyzetet. Mi olyat tehettél meg vele, ami felér a megcsalással? És miért zavar, hogy mit gondol? Ember, megcsalt!
15/32 A kérdező kommentje:
1 és 3 évesek a gyerekek tehát miattuk muszáj lenne beszélni, én sem nagyon akarom.
2017. márc. 20. 15:02
17/32 A kérdező kommentje:
Ma már nem tenném... De akkor jól esett.
2017. márc. 20. 15:11
19/32 anonim válasza:
Muszáj beszélni? Hát beszéltek, nem? Nem jópofizni kell.
De tényleg: Mi az a durva dolog, amit tettél? Komolyan érdekel.
20/32 A kérdező kommentje:
Címzett: Ismeretlen kérdező
Időpont: ma 15:12
Előzmény: A kérdés: Undorító dolgot tettem a gyerekeim anyjával, hogyan enyhítsem meg?
Téma: Undorító dolog
Az üzenet: Szia
Mit tettél konkrétan? Minden részlet érdekel.
Légyszi, ne!
Ennél konkrétabban nem taglalnám mint ahogy eddig!
2017. márc. 20. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!