Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elvált férjem tudtom és beleegyezésem nélkül is csináltathat DNS-tesztet? 5 éve váltunk el. Kösz Tünde
Fu de lecsaptatok erre a kérdésre, végre van megint min csámcsogni, más szarján rágódni, ítélkezni, játszani az erkölcsöset.
Miért nem magatokkal foglalkoztok?
Azt sem tudod igaz-e. ez az egyik.
A másik fele, ami még fontosabb, hogy ha igaz is amit mondasz, mi a retkes szaros f.asz közöd van hozzá?
Milyen alapon ítélkezel, meg még okolod is meg, hogy te miért ítélkezhetsz? Ugyan ki a franc vagy te, vagy vagytok ti?
Gondolom a ti erkölcsötök patyolat tiszta :D
Ezért mondtam, miért nem magatokkal foglalkoztok?
Tényleg méltán vagytok példája a más szarján rágódó, képmutató magyaroknak.
Belenéznék én a ti erkölcsi mivoltotokba azért.
14.15-ös:
Menj terapeutához, lenne mit tanulnod az indulatkezelésről...
Am hallottad már ezt a közmondást: aki prostnak megy, az ne sírjon, ha meghágják...
nektek kéne terapeutához járni, az utolsó válaszolón kivűl senki nem adott itélkezés nélküli választ.
Nem annak kell terapeuta aki kimondja az igazságot, hanem aki más életén rágódik a saját kakija helyett.
Olyanok vagytok mint a keselyűk, nézelődtök, nézelődtök, míg végre le nem csaphattok, hogy kiéljétek a frusztrációtokat máson tömegesen.
és nekem kell terapeuta? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!