Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az elvált férjem tudtom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elvált férjem tudtom és beleegyezésem nélkül is csináltathat DNS-tesztet? 5 éve váltunk el. Kösz Tünde

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 12:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
33%
2010. máj. 8. 13:12
 12/25 anonim ***** válasza:
77%
Férfiak milliói járnának jobban, ha azonnal a gyermek születése után automatikusan megcsinálnák azt a tesztet... Lám itt is milyen nagy az izgalom...
2010. máj. 8. 13:37
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Remélem hogy csináltathat...és a kérdésből ítélve: okkal!
2010. máj. 8. 13:52
 14/25 anonim ***** válasza:
21%

Fu de lecsaptatok erre a kérdésre, végre van megint min csámcsogni, más szarján rágódni, ítélkezni, játszani az erkölcsöset.

Miért nem magatokkal foglalkoztok?

2010. máj. 8. 13:58
 15/25 anonim ***** válasza:
81%
Azért mert aki eltartatná a kölykét egy férfival aki nem az apa, abban a tudatban tartva, hogy az...... szóval ettől hánynia kell szerintem minden egészséges lelkű embernek! Épp elég baj hogy megtörtént, akkor már ne másra próbálja fogni az apaságot, hanem menjen az igazi apához.
2010. máj. 8. 14:04
 16/25 anonim ***** válasza:
14%

Azt sem tudod igaz-e. ez az egyik.

A másik fele, ami még fontosabb, hogy ha igaz is amit mondasz, mi a retkes szaros f.asz közöd van hozzá?

Milyen alapon ítélkezel, meg még okolod is meg, hogy te miért ítélkezhetsz? Ugyan ki a franc vagy te, vagy vagytok ti?

Gondolom a ti erkölcsötök patyolat tiszta :D

Ezért mondtam, miért nem magatokkal foglalkoztok?

Tényleg méltán vagytok példája a más szarján rágódó, képmutató magyaroknak.

Belenéznék én a ti erkölcsi mivoltotokba azért.

2010. máj. 8. 14:15
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem íróknak igaza van .Az engedélyed nélkül csináltathat DNS tesztet úgy ,hogy Te nem is tudsz róla. A klinikán nem kérdezik meg minek az csak tedd le a lóvét ,személyit, lakcím kártyát ennyi.De mehet postai úton is a minta küldés.
2010. máj. 8. 14:25
 18/25 anonim ***** válasza:
93%

14.15-ös:

Menj terapeutához, lenne mit tanulnod az indulatkezelésről...

Am hallottad már ezt a közmondást: aki prostnak megy, az ne sírjon, ha meghágják...

2010. máj. 8. 14:33
 19/25 anonim ***** válasza:
7%

nektek kéne terapeutához járni, az utolsó válaszolón kivűl senki nem adott itélkezés nélküli választ.

Nem annak kell terapeuta aki kimondja az igazságot, hanem aki más életén rágódik a saját kakija helyett.

Olyanok vagytok mint a keselyűk, nézelődtök, nézelődtök, míg végre le nem csaphattok, hogy kiéljétek a frusztrációtokat máson tömegesen.

és nekem kell terapeuta? :D

2010. máj. 8. 14:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Lássuk csak: mi nem ítélkezhetünk a kérdező felett, de te ítélkezhetsz felettünk? Mert éppen ezt teszed... Most akkor hogy is van ez? Összezavartál... :)
2010. máj. 8. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!