Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektertást így lehet fizetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektertást így lehet fizetni?

Figyelt kérdés
Az apám azt megteheti, hogy egy új számlára rautalja az összeget és azt csak 18 éves koromba használhatom?

#Válás gyerektartás
2017. jan. 5. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azt az anyádnak kell fizetnie, nem neked.
2017. jan. 5. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem. havonta kell anyadnak utalnia neki meg elkoltenie. hivatalosan rad, a te erdekedben. ha apad neked utal akkor anyad kovetelheti ujra a penzt. meg azt se teheti meg hogy ad egy lakast es azt kiadjatok abbol eltek, mert az is szabalytalan.
2017. jan. 5. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a gyerektartás a gyereket nevelő szülőnek jár. A másik fél ezzel járul hozzá a csemete mindennapi kiadásaihoz, felneveléséhez.

Nagynénikém közel lakott hozzá, többször tudott hozzá menni és tudom, hogy minden ügyét ő intézte már évek óta és ő is képviselte már a vége felé a mamámat, amikor a mama már nem tudott ügyeket intézni.

Viszont ezen felül annyit utal neked apád egy külön számlára, amennyit csak szeretne, annak semmilyen törvényi akadálya nincsen. A gyerektartás legtöbbször amúgy is röhejesen kevés a kiadásokhoz képest, ennyit igazán megtehet.

Mármint abban az esetben, ha téged akar támogatni, és nem az a célja, hogy anyád szívassa. ;)

2017. jan. 5. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
XD A közepét nem tudom, hogy honnan kopizta be ide, de érdekes.
2017. jan. 5. 17:26
 5/7 icu75 ***** válasza:
3-4es XD én is pillogtam a "nénikés" résznél....
2017. jan. 5. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Mint ahogy írják nem lehet,de valóban adhat neked a gyt-n felül egy külön számlára annyit amennyit jólesik.Az egész gondolom onnan ered,hogy a mai férfiak egy részének van az a téveszméje,hogy az asszony mekkora király módon él a gyt-ből,és nem a gyerekre költi azt.
2017. jan. 6. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:

ez hogy jött ide ??

De kulonben en fizetek 60e ft gyt-t plusz havi 20 körül extrákat finanszirozok, plusz bicajt, ikszbokszot, tévét, telefont és annak előfizetését etc.. amit nem számolok.

az nem sok mert 80, akkor exnejem ad még 80at, havi 160ból kell egy iskoláskoru gyereket iskolába járatni. hát belefér na :)

2017. jan. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!