Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit mondanak a bíróságon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondanak a bíróságon?

Figyelt kérdés
Szüleim elváltak 8éves koromban és anyukámnál helyeztek el. Most 14 éves vagyok. Anyukámnak van egy párja aki nagyon utál és folyton piszkál és én is nagyon utálom. Be jelentették hogy gyereket szeretnének. Elég szükösen allunk pénzugyileg és most még a gyereket is tervezik. Biztos vagyok benne hogy még nagyobb feszuletet okozna ez a dolog koztem es az anyukam parja kozt. Szerencsére a válás után is tartom a kapcsolatot az édesapámmal. Ebbol kifolyolag gondoltam hogy apukámhoz koltoznék. Az lenne a kerdesem hogy mennyi ido alatt lehet az ilyet elintezni a birosagon és ilyenkor mennyire dontenek az én javamra? koszonom elore a valaszokat. 😊
2016. dec. 27. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mennyi idő..lehet beletelik pár hónapba, de szerintem ha elmondod a bíróságon hogy az a férfi àllandóan piszkál meg utál és te is őt akkor max még hozhatnak egy olyan szabájt hogy nem szolhat hozzád stb de ezt a család segítők döntik el ha jól tudom. De addig viszont eszedbe se jusson elszökni apudhoz vagy hasonlók mert akkor nem a te nézeteidet fogják első sorban figyelembe venni mert akkor fel merülhet az is bennük hogy azért piszkál az uj csávo mert te provokálod ki.
2016. dec. 27. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:
14 évesen a gyerekelhelyezési perben már figyelembe veszi a bíróság, hogy te melyik szülődnél szeretnél élni. Ha apukád is azt szeretné, hogy nála lakj, akkor nyugodtan indítsa meg a gyerekelhelyezési pert. Persze jobb lenne, ha peren kívül meg tudnátok egyezni, te, és a szüleid.
2016. dec. 27. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
38%

100%-ban a te javadra döntenek, és téged néznek. Én ismertem egy 16 éves lányt, még két testvére volt, nem volt bírósági eljárás se, apjához költözött.

Anyja nem harcolt érte, persze elején nagyon nem akarta, de belenyugodott, nem akart egy felesleges hercehurcát végigcsinálni, úgy is tudta mi lenne a vége.

Le kéne ülni a szülőknek beszélgetni egymással, és ha ez nem segít, akkor édesapád javára fognak úgyis dönteni a gyerekelhelyezési per során. Mivel ez már teljes egészében csak rólad szól.

2016. dec. 27. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyelembe veszik, hogy te mit szeretnél. Kérdés, apukád is szeretné-e.
2016. dec. 27. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? Költözz apádhoz, és kész. Anyádnak úgyis csak a gyerektartás kell.
2016. dec. 30. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!