Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor is jár gyerektartás?
"Svédek vagytok?"
Brazilok. :D :D A korai férjhezmenetel miatt bolt gyanús?
1. 18 éves kor alatt fiatalkorú, a szülei érte a felelősök, mi az, hogy csak úgy elköltözött a pasijához?!
2. Ebben az esetben az anya milyen alapon akar gyerektartás kérni az apától, ha nem ő tartja el, hanem a pasija?!
3. A gyerektartás visszamenőleg is behajtható, de én az anya helyében nem nagyon ugrálnék most, mert ő is jobban jár, ha a gyámhivatal nem szimatol körülöttük, hogy miért menekült egy 17 éves gyereklány a pasijához a családi házból, és miért nem otthon lakik, ahol a helye lenne!
Egyébként nincs semmi probléma...
1. A gyerektartást 6 hónapra visszamenőleg lehet követelni.
2. 16 éves kor fölött a gyerek megválaszthatja a lakóhelyét.
3. Ha egy 17 éves lány összeköltözik a pasijával, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy a pasija eltartja. Mondjuk két tanuló, egy gimnazista, és egy egyetemista összeköltözik, abban az esetben mindkét gyereknek jár a szülői gondoskodás, például gyerektartás, családi pótlék.
4. Gyámügy ezzel nem nagyon fog foglalkozni.
8: Csak azt magyarázd már el nekem, hogy miért költözzön össze két 17 éves felnőtteset játszani anyuci és apuci zsebéből, amikor arra nem képesek, hogy egyedül kifizessenek egy menüt a mekiben?!
Ja, hát mert joguk van hozzá!
A szülőt meg majd pont a gyámügy fogja kényszeríteni, hogy fizesse ki nekik a 80 ezres albérletet, rezsit, netet, telefont, kaját, ruhát, mert ez ugye JÁR, a szülő meg csak csicska és eltartó.
Egyébként csodálatos család lehet, annyira sajnálom, hogy nem itt laknak a szomszédba, összejárhatnánk grillezni vagy valami...
#9, semmit nem tudok a családról, így nyilatkozni sem tudok róluk. Nekem, veled ellentétben, kevés ez az információ ahhoz, hogy akár véleményt mondjak, nemhogy ítélkezzek.
Elég sok oka lehet annak, ha valaki 17 évesen nem a szüleivel él, és nem csak az, hogy esténként vasalózsinórral verik, és az sem biztos, hogy azért lakik a barátjával, mert prostituált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!