Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 5 éve vagyok együtt a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve vagyok együtt a barátnőmmel, a szerelem már rég elmúlt, olyanok vagyunk mint akik "20éve házasok". Szerintem váltanunk kéne, de szeretem és nem akarom megbántani. De tudom, hogy ez így nem mehet sokáig. Mit tegyek, Hogyan vezessem elő a dolgot?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 09:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Neha jot tesz a szunet, megerosodik utana a kapcsolat/rajottok h jobb egymas nelkul, de mindenkepp szukseg van ra ilyen esetben
2010. ápr. 28. 10:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi két év után döntöttünk úgy, hogy szakítunk, mert nekünk is elég lapos lett a kapcsolatunk, a megszokás volt az, ami miatt nem léptünk előbb. Csak aztán nem számoltunk azzal, hogy mennyire fog hiányozni a másik. Eleinte még élveztük a különlétet, új ismeretségek, barátok, újra flörtölgetések, nagyon jó volt, élveztem. De utána meg egyre rosszabb volt.

Ahogy a mondás tartja, nem az az igaz szerelmünk, akivel letudnánk élni az életünket, hanem aki nélkül nem.

Szóval fél év után mi újra összejöttünk, szinte egymásnak estünk. Levontuk a tanulságokat és azóta rendszeresen kitalálunk közös programokat, ide-oda kiruccanunk és hagyjuk a másikat is élni, ő is eljár a haverjaival és én is eljárok a barátnőimmel ide-oda. :) Akármilyen döntést is hozol/hoztok, kívánom, hogy mielőbb megtaláljátok a boldogságot! :)

Most lesz az öt éves évfordulónk és nagyon boldogok vagyunk, három hete kérte meg a kezem, amire egyáltalán nem számítottam. :)

2010. ápr. 28. 10:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érzem, túl fiatalon vágtál bele. Hiányérzeted van mert 22 évesen már vele voltál. Szünetet javaslok, de nem garantálom, h. utána visszavesz. Kiváncsi leszek mennyi idő kell, hogy értékeld(jétek) , átértékeld(jétek) a vágyaidat(vágyaitokat).

Ha nem változik a mentalitásod, soha nem leszel alkalmas hosszútávú kapcsolatra.5 év minden lángoló szerelmet leéget, de mi van utána? Folyamatos partnercsere, változtatás a "továbblépés" jegyében? Csak külön lehet továbblépni? Együtt megújjulni, szilárd alapra egy értékes jövőt felépíteni nem lehet? Bocs, persze nem divat. Valamit azért néha tenni is kéne a fene nagy pezsgésért. Különben miért baj, az ha kicsit lelassultatok, megnyugodtatok? Ilyenkor szokott jönni a bébi.De ha nem egy életre választottátok egymást akkor NE!!!!!!! Csak azt ne. Eleve hátrányos helyzetű, csonka családból induló kisgyerekből van már éppen elég! :(:(

2010. ápr. 28. 10:58
 14/20 anonim válasza:
100%

Mi lesz a következő kapcsolatodban??? Azt is 5 év után dobod? vagy szájhúzogatásokkal vele éled le az életed??? Értékeld miben vagy. Nézz körül. Lehet ezerszer szarabbak is vannak. Nekem két és fél éve van komoly kapcsolatom és nagyon szeretjük egymást annak ellenére hogy már nincs láng, de sok a nevetés és a közös hobbi, várjuk h találkozhassunk. A legjobb barátom, testvérem,szerelmem, mindenem, nem kell láng... öreg korodra mi lesz veled?

Mindig azt mondja, hogy hiába szakítanánk, mert megjött a "megszokás" azt mondja sokkal jobb mint ahogy a kínálaton végignéz és ez az "érték", biztonságban érezzük az életünket együtt és nem csak azért mert félnénk változtatni... Egyszerűen csak így a jó, nem találnánk jobbat (részemről tapasztalat is mondatja velem)

2010. ápr. 28. 11:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Egy valamit senki nem vesz figyelembe!Hogy ő sem érzi jól magát a kapcsolatban, nem csak én! És nem az 5 év a gond, tőlem lehetne 100 év is.Én egész idő alatt csak az ő érdekeit néztem, nekem ő az első és azt akarom, h boldog legyen.Mivel nem foglalkoztam azzal,h nekem mi lenne a jó sajnos ez most kezd visszaütni és ezt ő is érzi.Inkább most legeyen vége mint 1 év múlva csapot papot otthagyom, vagy megcsalom. Nem?
2010. ápr. 28. 11:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Erre írtam azt, hogy nálunk is ez volt, mindketten meguntuk a másikat, nemcsak az egyikünk. Szakítottunk, fél év után meg újra összejöttünk. :D Ha még nem vagy biztos magadban/magatokban, két-három hónap szünetet tényleg tartsatok és ha nagyon hiányoztok egymásnak, akkor még meglehet menteni, de ha nem, akkor el kell búcsúzni végleg.
2010. ápr. 28. 12:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg tőle, hogy Ő hogyan érzi magát, és neki mi a véleménye! Ha mindkettőtök úgy dönt, hogy felesleges folytatni, akkor fejezzétek be!

Ha meg nem szeretnél olyan lenni, mint a 20 éves házasok, akkor TEGYÉL ellene!

Kirándulás, mozi, túrázás... kevés pénzből is annyi mindent lehet csinálni!

Keressetek új hobbit közösen! A kapcsolatot ápolni kell, úgy, mint bármi mást!

2010. ápr. 28. 14:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha nem vagytok boldogok, szakítani kell vagy szüneteltetni a kapcsolatot. De azt ne várd másik kapcsolattól sem, hogy évek múltán is lángolni fogtok. A szerelem elmúlik, de helyébe lép a mély szeretet. Ha ez nincs meg, akkor váltani kell.
2010. ápr. 28. 14:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Azt rosszul tetted hogy egesz ido alatt csak az o erdekeit nezted, en elhiszem hogy fontos a parunk hogy jol erezze magat a kapcsolatban de azert neha magunkra is kell gondolni hogy nekunk mi a jobb megoldas ha hosszutavban gondolkodunk,mert ha nem akkor elobb utobb gyotrodesse valik az egesz helyzet, szerintem is tul hamar lekomolyodtal es most kezded erezni hogy vagynal egy keves szabadsagra, nem errol lenne szo?
2010. ápr. 28. 21:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi a párommal már 22 éve vagyunk házasok, de ennek ellenére még most sem lapos a kapcsolatunk, semmilyen téren sem, még most is elég meglátnom öt és máris gyorsabban ver a szivem.
2010. ápr. 30. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!