Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás közben kibékülni?
Volt már olyan közületek akik válás időszaka alatt, vagy esetleg a bíróságon döntötték el hogy mégsem akarnak válni, és inkább a kibékülést választották?
6 év után döntöttünk úgy hogy elvalunk mert egy ideje már csak egymás mellett éltünk nem pedig egymással, nem volt párbeszéd, nem voltak tervek, kicsit üres volt minden, külön is költöztünk, de én sokat gondolkodtam és mégis szeretném megmenteni a házasságunkat. Férjem egyelőre nem lát esélyt az újrakezdésre, de én szeretnék mindent megpróbálni még utoljára.
Ha csak te akarod, akkor megette a fene. Elég a váláshoz, hogy csak a férjed akarja.
A béküléshez két ember kéne.
Nem válás alatt, de hasonlóan szétmenős helyzetből nekünk sikerült.. volt gyerek is, meg nagy elszántság mindkét oldalon.
Sok alapos beszélgetés, indulat nélkül, jó szándékkal.
Amit tehetsz, hogy arra emlékezteted hány nehéz dolgot oldottatok meg együtt - 6 év alatt biztosan volt sok... ezt is meg tudjátok.
Én is pont így vagyok,én eljöttem egy éve.5 hónapra rá beadtuk a keresetet,de aztán vissza mondtuk,rá 4-hónapra megint szakítottunk ,ez most 2-hónapja volt.És én nem tudok túl lépni....szerintem ő se...de nem igazán tudom hogy meg lehet e menteni a házasságunkat...szeretjük egymást de,sok mindenben máshogy gondolkozunk.
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!