Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért kell bosszút állni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell bosszút állni mindenáron?

Figyelt kérdés

Mikor képes végre túllépni a sértett fél az egészen és a saját életével foglalkozni?

Hogy lehet valaki annyira "beteg", hogy válás után csak az foglalkoztatja, hogyan keserítheti meg a másik életét?

8 évig éltünk együtt, született egy közös gyermekünk. 2 éve már elviselhetetlen volt a kapcsolat, végre összeszedtem magam és kiléptem belőle. Válás után 1 évvel lett egy új kapcsolatom, amit nem tud elviselni. Egy éve tart már ez. Mikor lesz képes végre túllépni?

Azóta sincs komoly kapcsolata. Sajnos a kapcsolatot nem tudom vele megszakítani, gyermek korából adódóan kommunikálnom kell vele.

Már elfáradtam az állandó fenyegetései és kiszúrásai miatt. Pedig szerintem nem követtem el bűnt, nem érdemlem ezt. Rendőrség semmit nem csinál, mert ezek csak szavak. Igaz írottak, de nem tettek, így nem érdekli őket.

2016. júl. 25. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom van valamiféle agybaja. Az ilyen embernek biztos, hogy nincsen minden rendben a fejében :D
2016. júl. 25. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert korlátolt.
2016. júl. 25. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon sok ilyet ismerek sajnos, és felfoghatatlan, hogy miért nem érti meg, hogy vége.... pedig attól, hogy nem működik a kapcsolat, még jó viszonyt lehetne ápolni, már csak a gyerek miatt is.... nem értek hozzá, de egy idő után ez zaklatásnak számíthat, pláne, ha fenyeget is... sztem nem ártana utánanézni, hogy jogilag mit tehetsz. Nem rendőrség, hanem ügyvéd, bíróság. Remélem sikerrel jársz!
2016. júl. 25. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a cipőben járok csak már 2 éve és ráadásul bnője is van.

Azt nem bírja megemészteni hogy meg mertem tenni, holott korábban x esetben ki tudta magyarázni a hazugságait meg a félrelépéseit. Hát sajnos huszadszorra már nem.

2016. júl. 25. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!