Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet gyerektartásdíjat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet gyerektartásdíjat két évre előre kifizetni?

Figyelt kérdés
Az exfeleségemnek pénzre lenne szüksége. Kölcsönt nem adok neki mert soha nem látnám vissza a pénzem. Most lenne 400 ezer ft amit előre tudnék neki utalni. Gyerektartás jogcímen tól ig időjelzéssel. De hogyan is kellene ezt kettőnk között ügyvéd nélkül lepapírozni? Úgy hogy az később ne legyen ez ex részéről támadható.

2016. júl. 18. 08:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Reméltem, hogy fiú, így jobb is ha nála marad. Megértelek, és igazad van. Már teljesen ellened fordította, és közösen fosztogatnak téged.

Az ő szemében te már csak a gonosz lehetsz, míg él, addig szidni fog téged. Utald tovább a gyerektartást, mert azt muszáj, de azon felül egy árva fillért se nekik. Örülj a szakmunkásnak, de lehet, hogy onnan már kivágják, legalább előbb befejezheted a tejelést. Csak nehogy úgy járj, mint az öreg Kovács. :-) Amíg velük voltál, akkor is csak egy bankautomatát látott benned, most meg főleg. Az a baj, hogy túl jó voltál hozzá. Erre ba...unk rá minden. Bennem a gondolat sem fogalmazódna meg, hogy segítsek nekik. Minek? Úgyis te vagy a rossz. Akkor meg minek tovább jótékonykodni? Kaptak, kapnak eleget, inkább költsd azt a pénzt az új családodra. De a mostani asszonyt ne kényeztesd túl.

Ha a lányod meg akar valamit, akkor először győzzön meg, hogy fontos vagy neki. Hányszor látogat meg téged magától, saját akaratából, egyedül? Nagylány, már simán megtehetné. Vagy tévedek?

2016. júl. 20. 00:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem tévedsz. Most is csak a panasz megy. Kellene pénz,új telefon, meg a 26.fülbevaló. Már tele van a füle... 😞. Az a szomorú hogy 14 éves még csak. Nehéz Velük.
2016. júl. 22. 15:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem semmi vagy. Én tutira lesznám őket. Utalnám, amit muszáj, vagy egy kicsit kevesebbet, hogy ne reklamálhassanak, behajtót küldenék rá (eladnám a tartozást egy behajtó cégnek) a ház rámeső részéért, és soha nem látnának.

Ha már úgyis én vagyok a rossz, akkor már megmutatnám, hogy ebben is én vagyok a "legjobb". Csakhogy ne mondhassák, hogy félmunkát végzek.

Kölcsön, vagy pluszba, adni nekik??? Nekem megemlíteni sem merte volna. Nemhogy kérni. Még az is jobb, ha eliszod azt a pénzt.

2016. júl. 23. 11:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Nos,nem került sor a fent említett gyerektartásdíj előre történő fizetésre. Anyuka irreális követelései miatt. A pénzem szétosztom a gyermekeim között és kamatoztatom és gyűjtök hozzá. Majd 18-20éves korukban elkapják. Köszi a hozzászólásokat!
2016. aug. 6. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!