Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartáson kívül szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartáson kívül szoktatok még pénzt kérni az ex-től?

Figyelt kérdés
Pl. ruhára, iskolakezdéskor, egyéb rendszeres programokra (pl. magánóra, sport, ilyenek)? Havi 20 ezret ad.
2010. ápr. 12. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Akkor tedd ossze a ket kezed hogy annyit is ad!!!!

Nekem (en vagyok a gyerek) 4000 forintot szabott meg a birosag, anyit ad az anyam, mivel van meg egy gyereke, es ezert kette oszlik. Ha csak en lennek akkor jarna 8000.

Na de mar jovohonapban lessz egy éve hogy meg azt se fizeti, ugyhogy mar eleg sokkal log, mert voltunk birosagon es volt 3 targyalas, csak az elson jelent meg, a hatarozat szerint mar 5000 ft kell adjon, es övé lett a perkoltség is! ugyhogy már perkoltseggel eggyutt 90000ft log! Es ezt mar le fogjak a jovedelmebol nem Ö kell feltegye.

2010. ápr. 12. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Nekem 100ezret ad két gyerekre.
2010. ápr. 12. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nekünk 50ezret ad két kamasz gyerekre,valamint 1500at mind2nek matektanárra hetente.
2010. ápr. 12. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Ahol a szülők a váláskor a gyerek érdekeit nézik,ott ilyen kérdés fel sem merül.

A gyerek akkor találkozik az apjával,amikor akar.A gyerekkel kapcsolatos minden kérdést megbeszélnek közösen Ezt egyébként a törvény is előírja.A magánóra a drága telefon,márkás ruhák nem biztos,hogy szükségesek. Csak ma -ahogy sok ismerősnél látom- az anya csak minél több pénzt akar lehúzni az apától,de a jogokat megtagadja tőle. Sőt,még az apa ellen is neveli a gyerket, Képtelenek felfogni,hogy ez a gyereknek árt a legtöbbet.

Ami pedig a plusz anyagi elvárást illeti:az sem mindegy,hogy az apa milyen anyagi helyzetben van.

Beszéljétek meg kulturáltan a kérdést az exeddel.

2010. ápr. 12. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

anyámnak a gyerektartás nekem,tesómnak zsebpénz

a sulikezdést a jogsimat meg iesmiket közösen

de am nem naon

16/f

2010. ápr. 12. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Lehetni épp lehet, csak nem etikus, szerintem, mivel a gyerektartást épp ezért adja.

Örülj inkább a 20ezernek, sokan ennyit se kapnak.

2010. ápr. 12. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi volt hogy adtunk, de amikor azt látom, hogy az ex elajándékozza másoknak a gyerek dolgait, utána pedig sír, hogy nincs pénz, hááát az eléggé el tudja venni a kedvem, amikor mi magunk is nehéz anyagi körülmények között vagyunk.
2010. ápr. 14. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem ha az anyuka nem tud plussz pénzt előteremteni egy iskolakezdésre az apa mért és honnan tudna?

Pláne ha a a pénze felét már odaata és a maradékból kell megoldani az albérletet vagy egy új családot.

2010. ápr. 14. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!