Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti a feleség, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti a feleség, hogy kidobja a férjét meg annak a cuccait?

Figyelt kérdés
Szóval a férj szeretőt tartott és ezt megtudta valahonnan a feleség. Mikor megtudta összeszedte a férj cuccait, beledobálta ilyen nagy fekete zsákokba és kirakta az ajtó elé. Mire a hapsi hazaért már le volt cserélve a zár. Ezt megteheti a feleség? Igaz, hogy a ház a feleségé, de ugye házasok és a férj nyilván oda van bejelentve. Szóval ha kihívja a rendőröket, akkor ők kötelezik a feleséget, hogy engedje vissza?
2016. jún. 4. 14:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Utolsó erről tudsz valami hivatalos forrást linkelni?
2016. jún. 4. 17:28
 12/24 anonim ***** válasza:
65%

10:

Szóval ha én befogadnám egy jó barátomat, aki a hajléktalanság küszöbén áll és engedném hogy nálam lakjon 1 évet, aztán pedig kiraknám, akkor őt sem lehetne kitenni az én saját ingatlanomból erre hivatkozva?

2016. jún. 4. 17:38
 13/24 anonim ***** válasza:
74%

[link]

Nem a 10 vafyok, de itt van. Szerencsere a feleseged partjat fogja a jogszabaly. Nyugidtan kidobhat az utcara mindenestul.

Akkor szokott vita lenni ebbol a kidobasbol, ha van birtokos es haszonelvezo is. De te nem vagy az, szoval nincs ilyen gond.

2016. jún. 4. 17:46
 14/24 Bence_ ***** válasza:
11%
Tudomásom szerint a házastársát az ember így nem rakhatja ki. Mert jogai vannak! Pf..
2016. jún. 4. 22:08
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Az állandó lakcím meg a házassági anyakönyvi kivonat semmire tulajdonra nem jogosít. Arra figyelj, hogy a férjednek semmi okirata, személyes holmija, még egy használt fogkeféje se maradjon a házadban amikor kipakolod a cuccát. A rendőrök gyakran hivatkoznak arra, hogy be kell engedni a delikvenst, mert személyes tárgya van bent. pPcold ki irgalmatlanul a lakást, zsákolj be mindent ami a férjedé az utolsó csavarhúzóig és vidd el szeretője lakásához. Ott rakd le a cuccát, de erről és a pontos időpontról értesítsd sms-ben, ha nem tud oda menni, az már nem a te felelősséged. Tényleg figyelj, hogy egy átkozott fésű vagy csésze se maradjon nálad, mert a rendőrök erre hivatkoznak, hogy ha van bent személyes holmija, akkor az azt jelenti, hogy életvitelszerűen ott lakik. Szerezz be a netről vagy a hivatalból lakcímbejelentő nyomtatványt, kényszerkijelentéshez két szomszédod tanúskodása kell írásban, hogy nem lakik ott, illetékért, talán pár ezer forintért öt perc alatt kijelentik.Ha kérnek új lakcímet, add meg a szeretőjéét. Ha ilyen pofátlan, hogy még ezek után be akar menni hozzád, akkor meg akar téged győzni, hogy valójában nem is történt semmi, meg amúgy is fizesd ki neki a házad felét a semmire. Légy észnél, nagyon vigyázz vele, most vágott át de cudarul, a kötőszavait se hidd el!
2016. jún. 5. 01:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Megteheti, és meg is tette. A törvény szerint joga van hozzá, kijelent és mintha sose léteztél volna.
2016. jún. 5. 08:52
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Menjen oda ahova eddig jart

Vegre egy tokos feleseg

A szereto pedig mossa ra a budos zoknit

2016. jún. 5. 09:24
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

6-os tetszett amit írtál:)

Mi a fenéért akar még a pasi visszamenni? Lenne pofája ezek után? Van bőr a képén....

2016. jún. 5. 15:23
 19/24 A kérdező kommentje:
Én a szomszéd vagyok. Hallottam az ordibálást azért mentem ki megnézni mi a helyzet. A hapsi üvöltözött, hogy ezt nem teheti, meg kihívja a rendőröket, meg bepereli, meg ha el mer válni akkor elviszi a házat, meg mit tudom én, ilyen hülyeségeket. Csak mikor elment, akkor átjött hozzám a feleség, mert egyébként úgy nagyjából jóban vagyunk, és beszélgettünk és igazán ezen aggódott, hogy ebből lehet-e neki tényleg valami baja.
2016. jún. 5. 21:29
 20/24 anonim ***** válasza:
43%

Ugyanezt csináltam végig tehát tudom mit beszélek Csak nekem a volt élettársamé a ház ahonnan kirakott két kiskorúval (de nem ez számított). Előtte életvitelszerűen ott laktunk tehát nem rakhatott ki meg is jött a végzés. Azóta bármikor bemehetek köteles bejutást biztosítani.

birtokvédelem címszó alatt bárki utánanézhet!

10-es voltam.

2016. jún. 7. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!