Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szuleim valni akarnak, de nem szoltak meg rola, es sajnos biztosra tudom. Mit tegyek?
En 8 eves voltam amikor a szuleim elváltak.rá kb két hónapra apu át jött és kozolte hogy holnap utazik külföldre 5000 km rel arrébb végleg. Lett egy kb bátyám lehetne korosztályú neveloapam.
Tudom nem könnyű de próbáld meg elfogadni. Gondolj bele mind kettejuknek jobb lesz így. Nem tudom kinél maradsz de nyilván annyiszor látod a másik szulodet ahányszor csak szeretned
Ha a gyerekem lennél, én örülnék neki, ha odaállnál elém és azt mondanád: látom, megromlott a kapcsolatotok, szeretném tudni, hogy mire számíthatok.
Megkönnyebbülnék és biztosan elmondanám, hogy hol tart a dolog.
Nekik kell eldönteni, te nem mondhatod meg, hogy márpedig maradjanak együtt.
Az a jobb, ha ők is boldogabbak lesznek, és inkább támogasd őket abban, hogy ha együtt nem megy de külön külön mással még lehetnek boldogok.
gondolj máshogy a dolgokra megszünek a nyomasztó veszekedések és talán új szobád lesz
ha máért költöznétek örülnél minden nézőpont kérdése
"Lett egy kb bátyám lehetne korosztályú neveloapam."
#4-es Lol. Ez kicsit ,már ne hari, de azért együtt érzek veled. Anyukád akkor jóval fiatalabb párt talált magának, mint apukád volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!