Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szuleim valni akarnak, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szuleim valni akarnak, de nem szoltak meg rola, es sajnos biztosra tudom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apa megcsalta anyat, ez az oka annak hogy valni akarnak, egyszer mar leultem veluk beszelni, megkerdeztek hogy mit szolnak hozza, ha esetleg elvalnanak, ennek korulbelul 5 honapja...Nyilvan nem orultem neki, sot nagyon kiakadtam. Azota ugy tunt megoldodtak a dolgok. De ma kiderult hogy megsem, latom hogy nincsenek joba, veszekednek egymassal es veletlenul meglattam hogy apa lakasokat keresgel az interneten, amit fel is hivott erdeklodni... Nagyon rosszul esik hogy nem szolnak, de en nem merek rakerdezni, valoszinuleg azert mert felek a valasztol. Most folyamatosan azon aggodok, hogy mikor fognak leultetni engem es a testveremet hogy bejelentsek a valasukat! Egy hete meg a nyaralast terveztunk, de azt mondtak nem megyunk oda se. Nem tudom mit tegyek, nem tudom hogyha elvalnak hogy tegyem tul rajta magam, nem szeretnek uj lakasba vagy hazba koltozni, hiszen annyi emlek kot ide ahol most lakunk, itt elunk azota miota osszehazasodtak, kozel 20eve... Nagyon nehezen viselem, amikor veszekednk, nagyon rossz a hangulat olyankor, de el sem tudom kepzelni hogy szetvalik a csaladom, nagyon sokat aggodok emiatt.
2016. máj. 30. 16:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Lemaradt hogy 16 eves vagyok.
2016. máj. 30. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt kettejüknek kell lemeccselniük. Hidd el, ez jobb lesz így, mintha folyton azt látnád, hogy anyukád sír, apukád eltűnik, vagy veszekednek egymással, tányérok törnek. Titeket akarnak megkímélni és helyesen teszik. Elhiszem, hogy rossz, de te legalább már vagy annyira a tudatodnál, hogy felfogod, mi történik körülötted. Én 10 évesen éltem át ugyanezt, fogalmam sem volt, hogy mi miért van.
2016. máj. 30. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Igazából jól teszik. Ha megromlott a kapcsolat és megcsalás is volt akkor fölösleges erőltetni. Így még mindketten boldogak lehetnek külön, viszont együtt soha. Ne csak magadra gondolj.. Persze rossz érzés de majd te is megszokod az új helyzetet. Később jobb lesz.
2016. máj. 30. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:

En 8 eves voltam amikor a szuleim elváltak.rá kb két hónapra apu át jött és kozolte hogy holnap utazik külföldre 5000 km rel arrébb végleg. Lett egy kb bátyám lehetne korosztályú neveloapam.

Tudom nem könnyű de próbáld meg elfogadni. Gondolj bele mind kettejuknek jobb lesz így. Nem tudom kinél maradsz de nyilván annyiszor látod a másik szulodet ahányszor csak szeretned

2016. máj. 30. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha a gyerekem lennél, én örülnék neki, ha odaállnál elém és azt mondanád: látom, megromlott a kapcsolatotok, szeretném tudni, hogy mire számíthatok.

Megkönnyebbülnék és biztosan elmondanám, hogy hol tart a dolog.

2016. máj. 30. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekik kell eldönteni, te nem mondhatod meg, hogy márpedig maradjanak együtt.

Az a jobb, ha ők is boldogabbak lesznek, és inkább támogasd őket abban, hogy ha együtt nem megy de külön külön mással még lehetnek boldogok.

2016. máj. 30. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:

gondolj máshogy a dolgokra megszünek a nyomasztó veszekedések és talán új szobád lesz

ha máért költöznétek örülnél minden nézőpont kérdése

2016. máj. 30. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:

"Lett egy kb bátyám lehetne korosztályú neveloapam."

#4-es Lol. Ez kicsit ,már ne hari, de azért együtt érzek veled. Anyukád akkor jóval fiatalabb párt talált magának, mint apukád volt?

2016. jún. 4. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!