Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most adjuk be a papírokat. Többet fog ítélni a bíró?
Figyelt kérdés
Másfél éve külön lakom a férjemtől..
Csak most tudtam beadni a papírokat a váláshoz. Eddig 12e Ft-ot fizetett gyerektartás címén, de ahogy olvastam minimum a fizetés 15-20%a kell hogy legyen.. Ő minimálbérre van bejelentve, de tudom hogy többet kap.. Még sem hajlandó többet adni, mert neki az ügyvédje ezt mondta..
Tudja jól hogy egy korábbi ügyünk miatt 12.600 Ft-ot fizetek a Vodafonnak, amiben ő hibázott..
A kérdésem annyi.. A válás során a bíró hozza fel hogy mennyit fizet az apa vagy nekem kell szót emelnem és mondanom hogy kevés.. Annak ellenére hogy közös megegyezéssel válunk
2016. ápr. 26. 14:01
1/4 anonim válasza:
Ha minimálbérre van bejelentve, akkor nem nagyon tudsz mit tenni. Esetleg a NAV-hoz fordulhatsz és feljelentheted költségvetési csalásért, de az sem fog rajtad segíteni valószínűleg.
2/4 anonim válasza:
Én elvált vagyok, de egy egész minimálbért adok a gyerekeknek minden hónapban, mivel az én gyerekeim és gondoskodom róluk ... Attól, hogy az anyjukkal úgy döntöttünk, hogy külön magánéletet élünk még én is tartozom értük felelősséggel.
3/4 anonim válasza:
A biro arrol dont, amiben a keresetben kertetek. Ha benne van a keresetben, akkor a targyalason mondhatod, hogy ez keves es tobbet szerernel. De igy mar nem kozos megegyezes...
4/4 omba válasza:
A közös megegyezésnek ki kell terjedni az anyagi ügyekre is.
Persze, hozd fel a dolgot.
Miféle apa, aki a gyerekeitől sajnálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!