Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekfelügyeleti jog hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekfelügyeleti jog hogy szerezhető vissza? Lent.

Figyelt kérdés
Páromnál van az egyedüli felügyeleti jog, Ő fel tud mutatni házat, munkát... én nem. Ettől függetlenül visszaszerezhetem a jogot? Akár közösre, akár egyedülire?
2016. márc. 27. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Beadod a keresetet a láthatásra.

Nem sokat írtál h miért nem kaptál felügyeleti jogot. Így nehéz megmondani.

N24

2016. márc. 27. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Kedves első, láthatási jog és a felügyeleti jog nem ugyanaz. Nagyon ritka esetben vonják meg a láthatási jogot és nagy általánosságban a felügyeleti jogot az egyik szülő szokta megkapni. Tehát mivel nem írta a kérdező feltételezhető, hogy láthatási joga van.

Kedves kérdező, ha se munkád, se házad mégis hogy akarod azt a szerencsétlen gyereket nevelni? Hol laknátok? A híd alatt? Mit ennétek? Amit találtok a kukában? Amíg nincs egy fix munkahelyed, biztos jövedelemmel és megoldott lakhatásod, addig bizony a felügyeli jog megszerzésére esélyed sincs ha a volt párod ezekkel rendelkezik.

2016. márc. 28. 00:43
 3/8 anonim ***** válasza:
2es tudom hogy nem ugyan az. De ebböl a leírásból nem lehet tudni miért nem kaptak közös felügyeletet. Csak azért mert nincs háza stb ,még nem feltétlen veszti el valaki a felügyeleti jogot.
2016. márc. 28. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
A közös felügyelet azt jelenti, hogy egyik héten itt, másik héten ott lakik a gyerek. Tehát ha csak az egyik szülő rendelkezik felügyeleti joggal, akkor a gyerek ott lakik nála, a másik szülő pedig csak "hétvégi" látogató szülő. Ez az általános amúgy.
2016. márc. 28. 17:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez így van,de a kérdező azt írta hogy,hogy szerezhető vissza.

Ez kevés amit írt...

2016. márc. 28. 22:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat, tényleg nem írtam le minden infót...

Jelenleg a párommal együtt lakunk albérletben, ahol a gyermekünk is van.

2 éve a párom nemtörődöttsége, állandó beszólogatása miatt idegileg teljesen kikészültem, így bekerültem 2 hónapra a pszichiátriára. Félreértés ne essék, nem állapítottak meg semmi mentális problémát, gyógyszert sem kell szednem, a papíromon is az áll, hogy kimerültség miatt kerültem be.

De ez eset körül párom aláíratott velem egy papírt, miszerint lemondok a felügyeleti jogról, így az övé az egész. Ez bírói ítélettel lett megállapítva.

Sajnos így visszamenőleg nem nagyon takarózhatok azzal, hogy ott hirtelen nem is tudtam mit jelent ez, mi a következménye.

Jelenleg azzal fenyegetőzik, hogy elviszi a gyereket így félek, ezért lépnék valamit! Pedig Ő az aki napokig nem alszik otthon, nem adja le a teljes fizetését, most sem érdekelte, hogy ünnepek alatt van-e mit adnom a gyereknek enni.

2016. márc. 29. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Pszichiátriai kezelés alatt az ember nem számít beszámíthatónak és korlátozottan cselekvőképes. Amelyik bíró elfogadta az akkor aláírt papírt az is a piacon vette a végzettségét. Támad meg amíg lehet.
2016. márc. 29. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy van adj be egy ujabb keresetet és monda el mindent.
2016. márc. 29. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!