Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy exfeleségnek ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy exfeleségnek ajándék swatch kar òra?

Figyelt kérdés

A fèrjem elutazott pàr napra a 7 èves fiàval(tavaszi szünete van) 4 napra , csak vele mert a a kistesónak (közös gyerek 3 èves) ovija volt

Még van egy 6 hònapos un.

Mikor haza èrtek hoztak apròsàgot a kistesóknak,

Kaptam egy parfümöt meg csokit az exfelesège meg egy swatch óràt?!? Azt mondta a fia vàlasztotta az anyukàjànak, meg ugyan azt a csokit amit èn kaptam csak 2x nagyobbat..

Ez gyerekes hogy rosszul esik?

2016. márc. 19. 08:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mikor megismertem màr elvàlt volt,

Nincsen ezzel bajom de mikor 2 èv utàn hogy a fèrjem elvàlt (nő kèrèsère) Mikor kèpben kerültem hirtelen újra akarta kezdeni a nő..ezt biztosan tudom! Sose szerette igazàn a fèrjemèrt csak kihasznàlja. .Pl most is a fèrjem hàzban lakik..ami nem èrdekel mert ugye az a törpe otthona is.

Szóval èn sose kaptam semmit a kapcsolatuk alatt mert akkor mèg nem is ismertem..nem tudom ezt honnan vetted?

A gyerekre sokat vigyàzok törődök is vele nagyon sokat.

mikor kòrhàzba került a kisfiú nem mehettem be meglàtigatni a gyereket mert a nő nem akart làtni ..

Pedig egy hònapig csak velem volt mert az anyuka utazgatott ki tudja hová. .szòval nekem van okom őt nem kedvelni.. pedig èn sosem àrtottam neki..

Amùgy a kisfiú ugyan azt az óràt vàlasztotta ami nekem van..dettó ugyan azt szìnben is megegyező. (Azt èn vettem sajàt magamnak nem ajàndèkba kaptam)

2016. márc. 19. 11:22
 12/19 A kérdező kommentje:

A fèrjem mindìg a papucsa volt ennek a nőnek.. Pl amìg elvàltak voltak ès mèg nem ismert (ez 2 èv volt mint előbb írtam)a nő kirakta a fèrjemet a sajàt hàzábòl, de ugyan ùgy hasznàlt a fèrjem bankkàrtyàjàt A-Z-ig a fèrjem fizetett ez idő alatt is mindent. Gyereket ugye nem akart a fèrjem viszont nagyon igazàbòl a nő szexelni sem akart csak a fèrjem pènzèt ez egyèrtelmű! Mikor megismertem a fèrjem elvàlt volt de mègis mindent ő àllt a hàzában.MINDENT!

Aztán mikor elmagyaràztam a Fèrjemnek hogy az elvàltak nem ìgy szoktak lenni , akkor annyit mondott ezt mind a gyerekèèrt teszi.. hamar komoly lett a kapcsolatunk 6 hònap múlva jött a terhessèg ùgy ugye a nő èrezte hogy a pènzforrása veszélybe került, sőt egyszer az arcomba vàgta " Jòzsi mindìg mindent meg tett nekem csak egy szavamba került ahogy mindìg meg is fog! Sőt el is vehet ùjra felesègül.." de ugye nem tudta hogy èn màr gyereket vàrok akkor.. .

Van oka utàlni persze .. de nem, nem èn miattam vàltak el!

Mai napig amùgy a fèrjem hàzban èl ès nem fizet SEMMIT!

Mèg egy eldugult WC javítàst sem!

2016. márc. 19. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:

1. vok

azért gyerekes mert a pasi veled él veled van

szal felesleges kiakadnod

élete végégig köti öt a gyerek az anyához

am meg én is kapok rendszeresen ezt azt a volt páromtól

pl virágot nőnapra legutóbb

pedig már másik kapcsoltban vagyunk mind a ketten

és is kedveskedek neki ha alkalom adódik

normálisan mentünk szét a barátság megmaradt, vannak közös programok mi négyen és a gyerekek minden oldalról :-)

2016. márc. 19. 12:04
 14/19 A kérdező kommentje:

Egy viràg nőnapra ès egy hùszezer Ftos karòra csak ùgy -ra között van kis különbség!

Amùgy gondolom te nem tiltanád ki a volt pàrod felesègèt a kórházból ha megakarnà làtogatni a gyerekedet "csak mert nem akarod làtni a nő kèpèt"

Nah..gondolom dràga cuccokat is a volt párod nem neked fogja ajàndèkozni hanem a jelenlegi pàrjárnak. .

2016. márc. 19. 13:18
 15/19 Bence_ ***** válasza:
100%

Magadra vagy dühös mert egy ilyen papucs pasid van aki asszisztál ehhez a helyzethez. Szeretnéd ha éreznéd a megbecsülését.

Feltehetően pont a munkád elismeréseként nézett a gyerek pont olyan órát az édesanyjának. Ha ilyen órája lesz akkor ugyan olyan kedves, figyelmes lesz vele mint te...

2016. márc. 19. 13:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Tipikus. Nem arról szól a kérdés, mint amiről feltetted.

Nézd.

Egy hülye kis papucsnak szültél, aki azt is hagyná az exnejének, hogy a csupasz s.eggét használja lábtörlőnek.

Ráadásul rettenetesen elkapkodtátok ezt a kapcsolatot, fél év még bőven ismerkedési-összeköltözős fázis, nem pedig a gyermekvállalás ideje.

A férjednek ki kéne állnia saját magáért, és értetek.

Ezt nem teszi.

Ehelyett minden döntést elszüttyög, a felelősséget azzal magyarázza, hogy a gyerek érdeke.

Nos, nem az!

Példás apa képet kéne mutatnia, nem azt hogy anyuci seggét nyalja.

A kisfiú is át fogja venni az anyja viselkedését. Ott használja majd ki a férjed, ahol nem szégyelli.

Jó példa erre az óra.

A férjed nem példakép, nem nevel, hanem anyu víznyelő könnyebb végét fogja: azt teszi amit mondanak. nem kell dönteni, elviselni a döntés esetleges negatív körülményeit.

2016. márc. 20. 12:29
 17/19 anonim ***** válasza:

A virag egy példa volt csak...

De az exem szervizeli az autom azota is - ingyen

Ez spec eves szintem tobb mint a karorad

Egyebkent te valasztottad a pasit szultel neki ... Szal nincs min kiakadni

Anno nekem ez volt az elso amit kozoltam a parommal, a jo viszony megmaradt az ex a baratom is ha ez zavarja akkor inkabb most lepjen le ...

2016. márc. 20. 16:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez nem gyerekes, hanem felháborító.

Itt bizony komoly gondok vannak, sőt gyanítom, hogy a párod még mindíg az exet szereti s nem téged.

Az exnek egyáltalán nem szokás ajándékokat venni. SOHA!

2016. ápr. 2. 20:34
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem az a legszomorúbb az egészben,h ennyire nem tiszteled a párod,lenézed,és még csak nem is bízol benne. nem az a bajod h "papucs",hanem h nem a te "papucsod"
2016. ápr. 19. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!