Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Létezik olyan, hogy a 2 fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy a 2 fél beadja a válást, közös megegyezéssel, de egy lakásban maradnak és közösen nevelik a gyerekeiket továbbra is, de szexuális kapcsolat már nincs köztük, mert elhidegültek egymástól?

Figyelt kérdés
El lehet így válni?
2010. márc. 30. 11:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem teljesen jó megoldás, egyikőtökből sem lesz hétvégi szülő, hanem szépen nevelhetitek a gyerekeket, csak már nem egymást szeretitek. Nem látok problémát, pedig nagyon kritikus vagyok :)
2010. márc. 30. 21:39
 22/28 anonim ***** válasza:
87%
Ha képesek arra hogy válás után is kulturáltan együtt éljenek, neveljék a gyerekeket akkor ez a házasság még simán megmenthető lenne
2010. márc. 31. 06:44
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
szerintem , ha már ezt a megoldást választották, akkor nem fog egyikük sem haza vinni senkit, hanem diszkréten fogják megoldani. nincs abban semmi rossz, ha éppen egy-két éjszakát nem otthon tölti valamelyikük :)
2010. márc. 31. 12:27
 24/28 anonim ***** válasza:
Komolyan azt gondoljátok hogy lehet így élni egy életen át?!
2010. márc. 31. 12:33
 25/28 anonim ***** válasza:
Szia,nagynénémék kb. egy éve ugyanígy váltak el.Semmi gond nem volt addig,míg nagynéném pár hónapja új párra nem talált.A volt férje azóta minősíthetetlenül viselkedik,már öngyilkossággal is fenyegetőzött.Szóval szerintem ez csak addig működik,míg valamelyik fél nem talál magának új társat.
2010. máj. 31. 16:42
 26/28 anonim ***** válasza:

ez hamis mintát ad a gyerekeknek

később fenáll a veszélye, hogy a párkapcsolatukban a férfi-nő viszonyt azzal a hűvös tisztelettel élik meg,amit nálatok látnak

szerintem nem szerencsés

2010. máj. 31. 18:34
 27/28 anonim ***** válasza:
51%
Több volt házaspár él ugy, hogy kénytelenek egy lakásban továbbra élni, hisz a külön laklás nem áll rendelkezésre.Attól még lehet korrektül, békességben élni. Az is előfordulhat, hogy ismét egymásba szerelmesednek.
2010. máj. 31. 19:33
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el minden választ, nem tudom írt-e már valaki ilyesmit.

Szóval. Miért ne lehetne? Egyik ismerősömék is elváltak ilyen módon, mert a férfi kb 16 milliós adósságot csinált, és így oldották meg hogy ne vigyék el a házat a fejük felől. Persze a tartozások miatt el is hidegültek egymástól, de attól még egy fedél alatt élnek a mai napig.

2010. máj. 31. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!