Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte minden a cég nevén van. Ilyenkor, hogy megy a vagyon elosztás?
Figyelt kérdés
A férjnek volt egy cége még a házasság előtt. Aztan 10 év házassag, 2 gyerek. Közben a cég nagyon komoly kis vállalkozás lett. Mind a férj mind a feleség itt minimálbéren. Lakás, üzlet, kocsi, telkek mind mind cég nevére lett véve!! Magas élet színvonal. Aztan jött a válás. A férj közli, hogy minden az övé mert a cég az övé volt màr házasság előtt is! Szóval ez nem része a közös vagyonnak!! Ez tényleg így van? Kérem első sorban jogilag érdekel!!2015. okt. 9. 08:24
1/4 anonim válasza:
Ügyvéd, vagy jogiforum.hu!
Itt javarészt laikusok válaszolnak.
2/4 anonim válasza:
mindegy kinek minek a nevén van a házasság alatt minden közös
amúgy egyezetek meg egymás között ha nem akartok adócsalásért dutyiba menni
3/4 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy minden közös. Bár szerintem ez nem korrekt...
Nem szeretném mindennek a felét elbukni csak mert egy nő jött-ment. Idegesítő lehet.
4/4 anonim válasza:
elöző itt mindketten dolgozat a céget ketten vitték sikere
és nem minden a pasié nem csak a férfiak dolgoznak,
amúgy sem a pasik keresik meg egyeül a család 10-20 év alatt összeszedet vagyonát mégis milyen jogon járna nekik minden
remélem az ilyen fasz'ej mint te egyedül marad aztán nézegesd mire elég egy fizu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!