Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk elválni?
A férjed jogi képviselő útján képviseltetheti magát. A tartózkodási helyére ki kell küldeni az aláírásra váró papírokat, amiket ő visszaküld.
Mivel a gyermeket örökbe adtátok, ezért ez nem jelent akadályt a válásnál.
Ezen a fórumon esetleg tehetsz föl kérdést, ha gondolod.
Üdv.
Először is a válópert közös megegyezéssel, indoklással kell beadni azon a bíróságon, ahol székhelyileg összeházasodtatok. Ha ez magyarország, akkor ide kell beadni, de minden bizonnyal a férjednek legalább egyszer meg kell jelennie, illetve küld maga helyett ügyvédet..
A gyermeket ti adtátok örökbe, ha jól gondolom.Amennyiben teljes joggal lemondtatok róla, fel sem merül az együttartás kapcsán, esetleg meg kell említeni. Nem értem ezt az örökbeadás részét, de vedd fel a kapcsolatot egy válóperes ügyvéddel 50-100 ezer körül kijösz belőle, mindent megold helyetted, csak meséld el neki a sztorit.
köszönöm a segítséget,a férjem szerencsére ezen a héten Magyarországon tartózkodik és be tudjuk adni közösen a válópert,gondolom úgy célszerű,ha én vagyok a felperes./?
a gyereket igen,mi adtuk örökbe nyílt örökbefogadással,de az nem probléma,hogy nincsen anyakönyvi kivonata nálunk?az örökbefogadási jegyzőkönyv elég?a tárgyalásra már mindenképpen az ő jogi képviselője fog eljönni,remélem azért nem lesz ennyire drága...
mindenesetre köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!