Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Melyik lenne a jobb a kisfiam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne a jobb a kisfiam szempontjából?

Figyelt kérdés
9 éve vagyunk házasok,5 éves a fiunk.A házasságunk romokban,nem beszélgetünk,csak vitatkozunk,nincsenek közös programok,nem szeret velünk lenni a férjem.Nem tudom eldönteni,hogy maradjak ebben a semmilyen kapcsolatban,vagy menjünk és nyugodtabb lesz minden.Csak félek,hogyan tudom majd eltartani magamat egyedül.
2015. jún. 23. 18:18
1 2
 1/12 Mumusan ***** válasza:
53%
Ha visszafordíthatatlan a helyzet, akkor beszéljétek meg hogy külön próbáltok szerencsét. A gyereknek az a legjobb ha nyugodt környezetben nő fel. A legoptimálisabb ha Ti maradtok a lakásban/házban, és apa költözik. Ezzel is kevesebb a változás.
2015. jún. 23. 18:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Albérletben lakunk,ezt én nem tudom fenntartani.Szóval költöznünk is kellene.
2015. jún. 23. 18:23
 3/12 Mumusan ***** válasza:
Vagy a szülőkhöz költöztök ha jó a viszony.
2015. jún. 23. 18:23
 4/12 Mumusan ***** válasza:
62%
Úgy kell megoldani hogy ugyanabba az oviba tudjon járni Továbbra is. Vagy meg kellene várni hogy elballagjon az oviból, és az iskola már mindegy hogy hol van.
2015. jún. 23. 18:24
 5/12 A kérdező kommentje:
szülők másik városban laknak,az ovi,iskola megoldható,városon belül maradnánk
2015. jún. 23. 18:28
 6/12 Mumusan ***** válasza:
Akkor hányd vesd meg a dolgot, számold át, nézelődj másfél szobás kis lakást, aztán ha tuti ki tudod fizetni, akkor ok. Ha nem, akkor maradtok lakótársak
2015. jún. 23. 18:30
 7/12 A kérdező kommentje:

és egyedül a mindennapokat meg tudom majd oldani?elképzelni nem tudom,hogy egyedül leszek.bár már most is egyedül vagyok....

ez nagyon szomorú,hogy egy nagy szerelemből ez lesz.de addig kell lépni,míg normálisan el tudunk egymástól köszönni.csak a fiamat féltem,hogy nagyon sérül majd lelkileg.

2015. jún. 23. 18:38
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Amit lehet, azt meg kell javítani. Amit nem lehet megjavítani, azt ki kell dobni.
2015. jún. 23. 19:26
 9/12 omba ***** válasza:
100%

Az ne tartson vissza, hogy egyedül nem fog menni.... dehogynem.

Én férfiként is megriadtam egy kicsit a válás után, de hát az élet egyszerű - és megy az mindenkinek.

Ha férjed nem szeret veletek lenni, - az azért baj: az apja meg a fia... hát azért annak kellene lenni valamilyen kapcsolatnak.

2015. jún. 24. 07:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha akarod menni fog. 35000 gyedből kezdtem új életet munkahely nélkül.

3 év telt el azóta. Férjhez mentem életem szerelméhez, jó munkám van és jól élünk.

Az elején én is ugyanettől féltem, mint te!

Legyek én a példa, hogy meg lehet csinálni!

2015. jún. 24. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!