Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok "sakkban" tartana?
Figyelt kérdés
nagyon hosszú lenne leírni hogy mik történtek a házasságunkban, de javarészt én tettem, én buliztam, imserkedtem flörtöltem, stb.. de megváltoztam, nem véletlenül házasodtunk össze kb 4 éve... érzem egy ideje hogy valami nem stimm hogy nem jó együtt. mindig csak veszekszünk férjem sem érzi jól magát a munkahelyén stb.. de nem is akar változtatni.. volt egy buli szintén sokat ittam és megjelölt egy faszi írt is hogy jó bulit volt stb.. nyilván félreértette hogy kedves voltam mert alapból ilyen vagyok.. a férjem kiborult és tönkre akara tenni az életemet és a pasiét is.. de már nem foglalkiozok vele én is válni akarok.. viszont régen még anno mikor fiatal és részeg voltam bármit megtettem volna hogy velem maradjon.. így hazudtam neki sok mindent.. hogy rossz családbol származok az apám verte anyámat stb.. és még durvább dolgok.. azóta is szégyenlem magam hogy ilyeneket mondtam.. nagyon!!! mert a családom a legjobb soha nem ártottak volna nekem nagyon szeretnek és én is őket.. akkor miért voltam ilyen kegyetlen? hogy hazudtam? és most hogy válni fogunk azt mondta hogy ezeket a dolgokat elmondja a családomnak akik mellesleg nagyon sokat segítettek neki is mindenben.. mit tegyek? maradjak vele hogy ne legyen baj? de már nem vagyunk boldogok sőt.. eldurvult a helyzet.. vagy egyszerűen tagadjak mindent? mit tegyek?? teljesen kikészzültem.. ettől az egész helyzettől a válástól a fenyegetéstől a szégyentől az alkohltól mindentől... pedig én tényleg megváltoztam de ezt már nem hiszi el.... 32/N...
2015. jún. 22. 20:34
1/10 anonim válasza:
Az írásod alapján nem lehetsz 32 éves.
2015. jún. 22. 20:36
2/10 anonim válasza:
jajj hagyjál már..
2015. jún. 22. 20:37
3/10 anonim válasza:
Nocsak, megkezdődött a nyári szünet az iskolában? Menjél szépen játszani, ahelyett hogy ide írkálgatsz.
2015. jún. 22. 20:40
4/10 anonim válasza:
Várhatsz is kicsit míg lehiggad. Ha amúgyis folyton veszekedtek, akkor előbb-utóbb ő is megunja.
2015. jún. 22. 20:48
5/10 A kérdező kommentje:
igen, 32 éves vagyok, sajnos még csak most nőtt be a fejem lágya.. vagy tényleg zakkant vagyok nem tudom.. de a családomnak nem szeretnék rosszat.. és félek hogy mi lesz... nagyon bánom amiért ilyen voltam és amiért gyerekes vagyok.. meg sem érdemlem őt sem.. de akkor is.. mi lesz ha bármit mondani fog? nem akarok a családomnak rosszat!!
2015. jún. 22. 20:59
6/10 anonim válasza:
Zavaros vagy, vagy zavart, de mindegy: ne foglalkozz vele.
Semmilyen zsarolásnak nem szabad engedni, mert akkor sohasem lesz vége.
Nem szereted, ő meg szemétségre készül... nehogy már vele maradj!
Vagy tagadj le mindent, egyszerűen, ahogy írod... vagy mond el a családodnak, hogy mi volt ez.
ŐK szeretnek téged, túl fogják tenni magukat ezen.
2015. jún. 23. 11:02
7/10 anonim válasza:
Tagadj mindent. Ne parázd túl
2015. jún. 23. 13:33
8/10 anonim válasza:
bekuljetek ki egyszerubb es kevesebb stresszel jar
2015. jún. 26. 09:33
9/10 omba válasza:
Ha ezzel a zsarolással most eléri azt, hogy vele maradj, - akkor legközelebbi vitánál meg a sarokra is kiállíthat, ugyanezzel...
Hibáztál, - hozd helyre.
Szerintem nem fog semmit csinálni, ha meg mégis, akkor egyszer, s mindenkorra tisztásozhatod ezt a családoddal, és soha többé nem fog nyomasztani.
(Én apaként mondjuk szétröhögném magam ettől... semmiképpen nem fordulnék a gyerekem ellen, főleg, ha az exe izél it.. :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!