Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szívja vissza a gratulációját?
Figyelt kérdés
Válni készülünk és nem elég a szükséges kellemetlen hercehurca, egy ismerősünk közölte, hogy válás esetén visszaszívja az eskövői gratulációját. Azzal érvel, hogy nem a szép szemeinknek gratulált annó, hanem annak, hogy megfontolt életre szóló döntést hoztunk. Azonban olybá tűnik hogy mégse érdemeltük meg.Ez meg mi?2015. jún. 20. 15:49
1/5 anonim válasza:
ezt úgy hívják kárörvendés. az ilyen embert meg kell dobálni fekáliával.
Üdv,
Majmóci
2/5 anonim válasza:
Véletlenül nem vallásos ember az illető?
3/5 anonim válasza:
nem tudom mi a az esküvői gratuláció,de csalódott bennetek emberileg,és magában is amiért túlértékelt titeket.Csak felelőtlen kisgyereknek tart titeket nem ezt várta,ez a fordítása magyarról magyarra :)
és ez azért tetszik nekem,mert bírom az ilyen embereket akik oda merik mondani a véleményük nem csak ha nyalni kell szemtől szembe,szal jó gyerek!:DD
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg én vagyok az, akit az ilyesmi totál hidegen hagy, de jó, visszaszívja, és? Ha azt mondaná, hogy visszaveszi az eredeti van Gogh képet, amit adott, sanszos, hogy jobban bánnám. Ez ne befolyásolja a válásotokat.
5/5 anonim válasza:
Tapintatlan és neveletlen ember. Ha nektek ilyenek az ismerőseitek, nem is kell nektek ellenség, mert ott lapult végig a bokorba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!