Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezek után akkor tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után akkor tényleg elváljunk?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt férjemmel, ebből 3 éve együtt. mindig is hullámzó volt a viszonyunk mert ellentétek vagyunk. ő hirtelen haragu, pesszimista, de segítőkész, rendes, talpraesett. én optimista vagyok szeretek jönni-menni, ismerkedni, stb.. és mostanság minden összejött (nem megcsalás). családi gondok, pénz, stb... válásról van most szó, de nagyon nehéz így.. próbáljak meg újra odamenni hozzá és beszélni vele, hogy szeretjük egymást stb.. vagy hagyjuk, mert már belefáradtunk? gyerek projekt előtt álltunk nemrég most meg tessék.. néha úgy érzem hogy végre fellélegezhetek majd de nagyon rossz és kivagyok.. néha meg úgy érzem hogy kikészülök, csak bőgök és azon agyalok hogy hová jutottunk.. de általában azt érezm hogy nem jó így... 31 éves vagyok férjem meg 38... sajnálom hogy így alakult... tanácstalan vagyok és bánatos, magányos.. kb másfél hónapja külön alszunk,, külön élünk.. amig nem találjuk meg a megoldást addig így marad és így nagyon nehéz...tancstanal vagyok.. ha együtt maradunk akkor így lesz továbbra is? ha külön megyünk akkor jól döntöttünk e?? stb....
2015. jún. 10. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
31 éves vagy és fiatal. Találsz jobbat!
2015. jún. 10. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
én tennék még egy próbát ha szereted még ...
2015. jún. 10. 23:09
 3/10 Bence_ ***** válasza:

Párterápia?

Ha olyan lennél mint rég veled lenne? Ha olyan lenne mint rég vele maradnál?

2015. jún. 10. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
ennyi idő alatr már ki kellett, hogy derüljön el tudjátok-e viselni egymást. a soraidból nekem úgy tűnik, hogy nem és ideje továbbállni
2015. jún. 10. 23:27
 5/10 omba ***** válasza:
100%

Az a kritikus 7-8 év...

Némileg hasonló helyzetben.... én odamentem hozzá, hogy értem az összes bajunkat, de szeretem, én nem akarok nélküle lenni se.

Ennek egy hete, nagy előrelépés volt. Szerintem rendben leszünk.

Az a kérdés, ő ezt hogyan éli meg, ha nem szeret már, akkor esélytelen, ha csak fásult, akkor bármi is lehet.

2015. jún. 12. 12:02
 6/10 anonim válasza:
Én csak magamról tudok beszélni, számtalanszor és még százszor adtam neki esélyt, de újra és újra csalódtam. Elváltam a gyermekeim is kérték, egy házban maradtunk, de egyre durvábbak az összetűzések. mennék ha az anyagi helyzetem engedné... Kutyából nem lesz szalonna. De ez csak a Én estem, minden két emberen múlik. Egy próbát megér ha szereted, de ne pocsékold az időd, éveidet....
2015. jún. 14. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz jobb. Menj.
2015. jún. 19. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:

kerdes szerinted massal jobb lesz?

Nem valoszinu

a ferfiak nagy resze nem akar nosulni foleg nem vesz el elvalt not igy max valakinek a 2. macaja vagy elettarsa lehetsz majd.

A ferjek mindig bosszantoak tudnak lenni es sokszor haraposak is de ettol meg szeretni kell oket.

Oldajatok meg keresetek segitseget

2015. jún. 19. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, remélhetően mással jobb lesz. Játszmák és bosszantások nélkül. A férfiak többsége szívesen megnősül, ha megtalálja azt, akivel együtt akar élni.

Az nettó hülyeség, hogy elvált nőként kisebb esélye lesz, nem is igazán értem, mi jelentősége lenne ennek. Mindenkinek joga van a boldogsághoz, egyszer

élünk. Nekem az jön le, hogy megpróbálták, és mára egyértelmű, hogy vége, csak összetartja őket a megszokás, és esetleg a közös tárgyak (ingó vagy ingatlan).

31 évesen előtted az élet, jó eséllyel tudod, mit szeretnél, és leginkább azt, hogy MIT NEM.

Hát, hajrá!

2015. jún. 22. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:

megsugom nem lesz jobb

pont az egyszer elunk jogunk van a boldogsagra mentalitas miatt

egy hazassagert kuzdeni kell dolgozni rajta kemenyen es a kemeny munka gyumolcse egy hosszu intim jo kapcsolat ez magatol nem megy

lehet massal probalkozni majd belejosz alapon de nem fog menni az tuti

2015. jún. 22. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!