Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apuka kérdezgeti 6 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apuka kérdezgeti 6 éves gyermekünket, akar e nála lakni? (lent)

Figyelt kérdés
A gyermek születésétől kezdve külön élünk, gyerekelhelyezés, kapcsolattartás 5 éve volt. Semmi olyat nem tettem ami az elhelyezés megváltoztatására adna okot. Mióta férjhez mentem apuka megőrült. 2x látták az ablakunk alatt lófrálni éjjel. Iskolába bejárkál minket szidni, folyton kötözködik, semmi sem jó neki. A végzés szerint minden alkalommal megkapja a gyermeket. Állítólag azt mondta ,hogy feltette az életét hogy tönkretesz. Én nem bántottam, nem tettem ellene semmit. Természetesen nem dolgozik, piszkos dolgokból él és egész nap ráér ellenem bosszúskodni. Mit lehet tenni hogy leálljon? Volt már valaki ilyen helyzetben?
2015. máj. 12. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
Költözés nem jön szóba? Nem kell túl messzire, csak annyira, hogy odáig ne érje meg neki már elmenni, de még a láthatást viszonylag egyszerűen meglehessen oldani a családsegítőben (én ez utóbbit mindenképpen kérném a helyedben!).
2015. máj. 13. 09:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!since Köszönömözéssel az a gond hogy apuka ráér, nem dolgozik. Még jó program is lenne neki az utazás ha elköltöznénk miatta.
2015. máj. 13. 10:19
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Arra nem gondoltál még, hogy az illetékes hatóságok tudomására hozod a piszkos ügyeit, amiből él? Nyilván bűncselekményről van szó, ha így említetted. Az lefoglalná egy darabig...
2015. máj. 13. 10:35
 14/16 anonim ***** válasza:
44%

Az a baj,h a férjed kedvesen beszélt vele. Az ilyen ebből nem ért. Haverokkal várják meg egyszer a munkahelye előtt és kísérjék haza, nem kell bántani de sztorizgassanak egy jót arról hazafelé úton h tettek tönkre egy illetőt aki a haver nőjét zaklatta.

Ezenkívül kérheted a láthatás megváltoztatását ha független pszichológus is úgy látja, hogy az exed a gyereket ellened neveli az kiskorú veszélyeztetése és korlátozhatják a láthatást. Ha egyéb hülyeségei is kiderülnek a vizsgálaton, az még jobb, legjobb lenne a felügyelt láthatás a családsegítőben. Ha tényleg nem szereti a gyereket és arra nem fog elmenni, m akkor nem tudja ellened uszítani a felügyelet miatt, akkor egy idő után kérheted a láthatás teljes megszüntetését, ha pl. egy évig nem élt vele.

Amúgy anyagilag hogy álltok? Megegyezhetnétek h nem kérsz gyerektartást ha nem viszi el. Ha meg mégis elviszi akkor meg feljelented h elmaradt tartozása van.

2015. máj. 13. 12:20
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, szükségem is van rá.

Ügyvédhez kértem időpontot ma. Meghallgatom ő mit tanacsol. Ja mert apuka bírósággal is fenyeget csak nem értjük miért. De állunk elébe, nincs takargatnivalóm. Biztos munka, stabil család, hitelmentes otthon.

Apuka adócsaló, soha nem dolgozott életében. Nekem is azt hazudta hogy dolgozik, minden nap munkaruhába jött-ment. Aztán terhesen derültmmár ki, hogy van egy másik lakás és ott van "munkaidőben", ahol fiktiv tevékenységet folytat. Aznap elköltöztem. Bizinyitani hogy miből él nem tudom, de a szomszédai is látják hogy nem dolgozik és többmilliós autóval jár. Persze minden apukája nevén fut.

Adjatok még ötletet, hogy állitsam le. Nem akarok bántani senkit aki engem sem. Én csak nyugodtan szeretnék élni a családommal. Emelettelppersze biztosítani az apai jogokat. Ennyit szeretnék.

Minden tanácsot Szívesen fogadok.

Köszönöm az eddigieket és a továbbiakat is!

2015. máj. 13. 12:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Szerintem az fáj neki hogy boldog családban élünk.
2015. máj. 13. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!