Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kell gyerektartást fizetnem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell gyerektartást fizetnem? Megkap bármit is?

Figyelt kérdés

Amikor összeházasodtunk neki semmije nem volt, nekem egy telkem egy kis ( kb. 20 m2-es, tetőteres ) házzal.

Sokáig próbálkoztunk, mire elmentem orvoshoz. Kiderült, hogy nem lehet gyerekem. Ez mind most történt, de ő terhes már 3 hete. Egyértelmű hogy megcsalt és el is fogunk válni.

A kérdés: kell gyerektartást fizetnem?

Jár neki bármi? Az egész telek+ház az enyém volt.

2015. máj. 3. 10:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
25%

Ha valaki adott hópa 1-én menstruált, akkor a következö - szabályos és átlagos ciklust véve alapul - 28-án menstruálna legközelebb.

Ha 14-én volt együtt valakivel - és terhes lett -, akkor a következö hónap 5-én a magzat 3 hetes, egy hete késik a menzesze. Ezért már tudhatja, hogy terhes - mivel egy hetes késése van -, és minden terhességi tünete is megvan.

A hivatalos számítás szerint - mivel a teherbeesés napját nem sokan tudják - viszont a terhesség (nem a magzat!!!) már 5 hetes.

2015. máj. 4. 11:19
 12/12 anonim ***** válasza:
69%

"mivel a teherbeesés napját nem sokan tudják"

Mondok neked valamit, amit eddig nem tudtál:

még azok se tudhatják a teherbeesés napját, akik egyetlen egyszer voltak együtt.

Hogy miért?

Mert a fogantatás NEM az aktus napján történik.

Átlagos esetben 1-3 nappal az aktus után,

extrém esetben az aktus után 7 nappal is végbemehet a két sejt találkozója.

Már csak EZÉRT sem fogadja el egyetlen egy orvos sem azt, ha valaki "tudja" mikor jött össze a gyerek.

;)

Arról meg ne is beszéljünk, hogy a fogantatás az egy dolog. A beágyazódás a fogantatás után 7 nappal kezdődik meg.

Addig pedig még biológiai értelemben véve sincs terhesség.

2015. máj. 4. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!