Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék segíteni a válás után a volt férjemnek, hogy jó kapcsolata maradjon a gyerekekkel, ha nagyon nem tud velük mit kezdeni? Hogyan alakuljon a láthatás?
3 gyermekünk van. Sajnos nem tudott felnőni az apa szerephez, de ezt csak későn vettem észre.
A gyerekek szeretik és az apjuk is szereti őket, de ez egy bizonyos pont után kevés.
Milyen rendszert alakítsunk ki a válás után, hogy megmaradjon a jó kapcsolatuk és a gyerekekre se legyen rossz hatással?
Sajnos, mivel én adtam be a válást, a férjem eléggé neheztel rám és hiába tudja, hogy nem tud róluk megfelelően gondoskodni, nem ismeri ezt el.
Nem tudok valaszolni, de jo olvasni olyan kerdest, ahol nem azt kerdezik hogy hogyan szedjenek le tobb gyerektartast az exferjtol, s hogyan intezzek el a kevesebb lathatast...
Talan adj neki otletet, hogy hova vigye oket... allatkert,jatszohaz, ilyesmi... vagy adj nekik egy 500 db-osnpuzzle-t, azzal ellennenek ha a gyerekek kicsit nagyobbak, s esos ido van... vagy sussenek, fozzenek, ilyesmi... a lenyeg, hogy csinaljanak kozosen valamit... lathassa oket amikor akarja, elvegre o az apjuk...
"3 gyermekünk van. Sajnos nem tudott felnőni az apa szerephez, de ezt csak későn vettem észre."
Mikor?
Mekkorák a gyerekek?
"nem tud róluk megfelelően gondoskodni"
Ha ez így van, akkor inkább gyakrabban rövidebb időre, közös program, séta, kirándulás, azért csak nem okoz problémát egy felnőtt férfinek.
Ha nagyon kicsik még a gyerekek és normális maradt a kapcsolatotok, akár közös programot is lehet szervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!