Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után az anya kiköltözhet a 14 éves gyerekkel Németországba az apa engedélye nélkül?
Ha a gyámhatóság nem engedelyezi, akkor azapa engedélyévl sem
Egyébként ha a gyámhatőság engedélyezi, akkor az apát ki lehet kerülni...
Tehát azért nem olyan egyszerű ez a dolog.
Az anyának sincs igaza, aztól, hogy nala helyezték el a gyereket, nincs kizarőlagos felügyeleti joga, az apá ak ugyanúgy köze van a gyerekhez,
Vag övé a teljes felügyeleti jog is?
Hh?
Ebben az esetben sem viheti csak így el..
Amennyiben valóban övé a teljes felügyeleti jog, akkor nagy esélye van rá, de még akkor sem biztos. Magyarországon ez viszont rendkívül ritka, ugyanis ez a másik szülő szülői felügyeleti jogának megszunteteset jelenti. Hacsak az apa nem volt bantalmazo, kizart, hogy az anyának kizárólagos felügyelete Legyen.
Hivatalosan csak a másik szülő engedélyével költözhet a gyerek még a másik utcába is, nem hivatalos viszont simán ki lehet játszani ezt a törvényt. Tehát elméletileg nem viheti, gyakorlatilag viszont megteheti
"2 honapja ismert meg az interneten"
Egy ilyen felelotlen r!b@ncnak nem valo gyerek.
Ahelyett, h dolgozna, inkabb ugy tervezi az eletet, h eltartatja magat vmi ismeretlen nemet szemellyel, aki feltetelezhetoen 30 evvel idosebb nala, es egyebkent inkabb a gyerek "erdekli", mint a no. Nem akarok rosszindulatu lenni, de nem egy ilyen esetrol hallottam mar...
Az apának minden 2. héten láthatási joga van. Tehát ha kiköltözne akkor ezt onnan, hogy tudná teljesíteni?
Én nem tudom elképzelni, hogy csak úgy elvigye a gyereket.
nem viheti csak úgy ki
ellenben lehet h nem ártana a felügyeleti jogot és a gyermek elhelyezését megtámadni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!