Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 év élettársi kapcsolat és 2 közös kiskorú után mire számíthatok?
Kaptál tőle 2 gyereket.
Mi kéne még?
Házasság esetén csak-csak lenn esélyed, de ott is elég minimális. Az, hogy te dolgoztál és ő volt otthon? Hát kérlek, elég sokan csinálják, és olyankor a nők ki vannak akadva(jogosan), hogy de hát én vezettem a háztartás, neveltem a gyerekeket, miért nem ismeri el egyenrangú munkának?
Erre találták ki (nagyon helyesen) a háztartási vagyonközösséget. Az, hogy a valóságban ki mennyit állt a tűzhely mellett, az senkit nem érdekel. Házasság, feleznek, kész. Akkor is, ha nem annyira jogos.
A te esetedben neccesen, de valamit ki lehetne csikarni a dologból. Így, hogy élettársak voltatok... elég nehéz, szinte lehetetlen.
Csak te kerestél, de az Ő háza volt. Te fizetted a felújítást, de benne is laktál (amortizáció).
Gerinctelen amúgy a pasi, nem azt mondom, hogy nincs igazad, csak ilyen tisztázatlan jogállás mellett nagyon nehéz ügyed van. Mert az, hogy te munka után még főztél és takarítottál, miközben ő a tv előtt büfögött, hidd el, senkit nem fog érdekelni.
Na, csak nem bírom megállni: most jöjjön kiabálni, aki szerint a házasság csak egy darab papír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!