Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Számít-e a válásnál, hogy ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít-e a válásnál, hogy ki mennyit dolgozott a házért?

Figyelt kérdés
Fele ház a férjem nevén van, fele az enyémen. Nagyon úgy néz ki, hogy válni fogunk. Szerinte nekem a házból 1millió Ft sem járna, mert én nem segítettem az építkezésnél. Én végzem itthon az összes házimunkát, mert ő még egy tányért sem tud arréb rakni erre meg most a fejemhez vágja, hogy a házat is nekem kellett volna felépíteni.

2015. febr. 17. 15:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A bíróságot marhán nem érdekli ki hányszor köpött a tégla alá. Ha közös pénzből van a közös ház, az fele-fele.
2015. febr. 17. 19:10
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

Nem a befektetett munka, hanem a befektetett pénz számít, bár ha fele - fele arányban épült, akkor az fele - fele akkor is ha az egyik csak a körmét reszelgette. Jelen helyzetben úgy szűröm le hogy a férjed kevesebbet adott bele (?) - ez esetben viszont vastag a bőr a képén ha még azt mondja hogy NEKED nem járna...

Nagynéném férje jutott erről eszembe. Nagyszüleim voltak olyan hülyék, hogy fele - fele arányban rájuk írattak egy jó nagy családi házat. Vettek fel felújításra 1 milliós kölcsönt, amit a nagynéném (!!!) fizet. Amikor otthon döglött a férj naphosszat, eltartva, és a nagynéném válni akart, a férjének még volt pofája azzal fenyegetőzni, hogy viszi a ház felét, mert az az övé. :D Az igazság ugye az hogy k urvára semmi köze hozzá, de sajnos itt csak a jog számít...

2015. febr. 17. 19:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért lett 0-ra pontozva az, aki igazat írt. Ott áll a kérdező magyarázatában: "Fele ház a férjem nevén van, fele az enyémen." Tehát fele-fele akkor is, ha az egyik még öt kezet növesztett, úgy rakta a téglákat, míg a másik pasziánszt nyomott a laptopon. Ügyvédtől tudom, nálunk az arány 35-65, és ennyi marad annak ellenére is, hogy kevesebbet tudtam segíteni a felújításban.
2015. febr. 17. 20:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Tök nyolc, hogy mit mond az egyik és a másik.Ha egyszer a fele ház a te neveden van, a másik fele meg a férjed nevén, akkor a ház fele a tiéd a másik fele meg a férjedé.Egyik barátunkról mesélek neked.Külföldön dolgozott és EGYEDÜL felépített egy házat. Aztán jött a nagy szerelem 2 gyerek (mindkettő külföldön született ) majd a feleségnek nagyon hiányzott anyuci meg apuci, így hazaköltöztek. Naaaa ítt véget is ért a rözsaszín köd. A feleség elvégezte a főiskolát gyeses ideje és a 2 gyerek mellett és persze a férj idehaza már nem kapott olyan magas fizetést, mint odakint, ezért egyre nehezebb lett a megélhetés. A feleség apukája ragaszkodott hozzá, hogy csak úgy segíti őket anyagilag, ha a férj ráíratja a pici lányára a fél házat. MEGTÖRTÉNT. Hitelt vettek fel azért, hogy abból a hitelből befejezzék a ház szigetelését, színezésést, meg az udvart , NO MEG, HOGY MEGVEGYÉK APUCI PÁR ÉVES KOCSIJÁT A FELESÉGNEK, AMIVEL TUDOTT JÁRNI A FŐSULIRA :( Mondanom sem kell. Lediplomázott, elhelyezkedett dolgozni és ELVÁLTAK. Írd és mondd 4 AZAZ NÉGYMILLIÓ FORINTOT kapott a férj a házból, amit eladtak, mert a másik fele a feleségé lett és a fennmaradó részből rendezték a hitelt.Nanáááá, hogy a kocsi is a feleségé maradt amit azóta már el is adott és a kutyát nem érdekelte :( :( :( Ez van. Férj kisemmizve és még nyögheti a gyerektartást 1 évtizedig legalább, ergó el van lehetetlenítve.Na de hagyta magát nem????Így járt. (Sajnos.)
2015. febr. 19. 13:21
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos nagyon rosszak a törvények, és gondolkodás nélkül, mindig a nő jár jól.

Aki szerint a házimunkát pénzben kell számolni, az a férfi házimunkáját is számolja pénzben!

Próbálja ki. Hívjon festőt, festeni, vízvezeték szerelőt, elhárítani a dugulást, amit az ő haja okozott a lefolyóban, amit rosszul használ, villanyszerelőt, kapcsolót, lámpát cserélni, vagy kertészt füvet nyírni. Soroljam, ahogy a nők szokták?

Egyenjogúságot kiabáltok, miközben már rég elnyomtátok a férfiakat!

Ha csak tizede annyira becsülnétek más munkáját, mint amennyivel túlértékelitek a sajátotokat, nem születnének ilyen kérdések.

És tudom miről beszélek. Elváltam, és már egyedül élek, és van egy hölgy, aki pénzért elvégzi a házimunkát - mindent! Azóta mindig tiszta a lakás, üres a szennyestartó, finom a kaja, és könyörögnöm sem kell érte. Többet, és jobbat szexelek, az állandó fejfájás, és a "nem" mára már csak egy rossz emlék. :-)

És a lényeg: Miután mindent kifizettem, több pénzem marad, mint amíg nős voltam. Amíg együtt voltunk nem, vagy keveset tudtam félretenni. Ma már 2 éves BMW-vel járok... :-)

2015. ápr. 25. 12:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Fúúú utolsó, hát ezért jár a keksz.
2015. ápr. 25. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!