Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak anyával és apával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak anyával és apával?

Figyelt kérdés

Anyukám meg apukám 2 éve elváltak de még egy házban lakunk, gyűlölik egymást, apa mindig részeg és állandóan fenyegeti anyát hogy meg fogja ölni stb.

Mivel fele-fele a ház része, ha anya feljelenti apát többszöri fenyegetés miatt, kiköltöztethetik apát a rendőrök véglegesen? Normális válaszokat szeretnék

2015. jan. 24. 18:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2015. jan. 26. 16:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Innen nehéz megítélni, hogy el tudna-e tartani vagy sem Titeket egyedül. Én voltam albiban, minimálbérből a kisfiammal, bár azóta sem tudom, hogy csináltam.:)

Nos, 17 évesen is kb. itt tartottam, csak nálunk anyuka is alkoholista volt. Szomorú, hogy ezen neked kell gondolkodni, nem padig az anyukádnak. Tudod, ő a szülő, Te pedig a gyerek. Ne kövesd a példámat, de én a 18. szülinapom előtt egy héttel megfogtam az öcsikém kezét és beköltöztünk az intézetbe önként és dalolva. Lassan neked is ki kell majd találnod, hogyan tovább.

2015. jan. 30. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!