Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyósom házában lakunk feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Steven66 kérdése:

Anyósom házában lakunk feleségemmel, és két gyerekünkkel 22éve. Feleségem elköltözött egy másik férfihoz egy hónapja! Kirakhat az anyósom a házból, ami az Ő tulajdona? Nem vagyok bejelentve.

Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 00:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A gyerekek maradtak itt velem!Nem akarnak az új pasihoz és anyjukhoz költözni!Nekem van a szüleim után egy ház, oda vagyok bejelentkezve!
2015. jan. 9. 08:06
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
Akkor mi a problémád? Költözz oda. De ennyi év házasság után, miért nincs nektek saját lakásotok? Akkor még mikor ti házasodtatok, mindenki meg tudta ezt teremteni magának, aki akarta. Gyerekek gondolom mát lassan felnőttek.
2015. jan. 9. 08:09
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
most miért kell, aki bajban van, padlón van, belerúgni? fejezzétek be a kérdező gyepálását! ott éltek eddig és nyilván a munkájából keresett pénzből - most meg kukázhatják, mert nem arra ment el a fizetése, hogy lakást vegyen (egyébként nem olyan egyszerű volt az 20 éve sem) hanem abból éltek
2015. jan. 9. 08:36
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

Milyen a viszonyod az anyósoddal? Komolyan kidobná az unokáit mert a ribi lánya lelépett egy másik kannal?

Ha bármilyen vita van az anyóssal akkor is szerintem a legjobb megoldás ha elköltöztök a házadba a gyerekekkel. Csak az ő lakcímük megváltoztatása a gond.

A legjobb amit tehetsz:

-beadod a válást és kéred az ideiglenes elhelyezést a gyermekeknek

-bejelented a gyerekeket a másik házba ideiglenes

Utána meg kéred a felügyeleti jogot a válás során, amire meg is van az esélyed, ha anyuka otthagyta a gyerekeit.

2015. jan. 9. 12:14
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

van lehetőséged a saját házadba költözni?

ha igen, akkor beszéld meg felnőttként az anyósoddal a dolgokat.

2015. jan. 9. 12:31
 16/17 anonim ***** válasza:
29%
Jól le lett hurrogva a kérdező. Gratula
2015. jan. 9. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Esetünk csak kicsit hasonló: a férjemmel 8 éven át éltünk egy panellakásban 50 m2-en a szüleivel együtt. A 8 év alatt költözhettünk volna albérletbe, én vágytam arra, hogy külön életet tudjunk élni, ne anyósékat kerülgetni egész nap és naponta beszámolót tartani arról, hogy hova megyek, miért megyek, mikor jövök, hol voltam. Neki jó volt 8 évig a szülőkkel 1 fedél alatt, költözni sosem akart, ha kérdeztem, az volt a válasz, hogy miért nem jó nekem náluk... 8 évig tűrtem, aztán szakítottam, de nem ez volt a fő ok, komolyabb dolgok voltak a vezető válóokok... De ez is nagyban szerepet játszott. Ja és a lényeg még lemaradt: hozzájuk voltam bejelentve, a lakás az övék, tulajdonjogom nem volt a lakásban. A szakítás napján, amikor elmondtuk a férjem szüleinek is, hogy így alakult, még aznap kitettek a lakásukból, de azért azt megengedték, hogy azokért a cuccaimért visszamenjek, amiket nem bírtam egyszerre elhozni tőlük.
2015. jan. 21. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!