Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valas 2 kisgyerekkel ugy, hogy van valakim? Szerelem vegre, de hogy eli meg ezt egy ferfi, hogy ha osszekoltozunk, hogy ott az en ket gyerekem, a sajatja meg az anyukajaval el?
Ossze akarunk majd hazasodni, de nem rogton a valas utan. Volt valaki hasonlo helyzetben? Mire szamitsak, milyen lesz?
Nem kerek kioktatast, tul sokat tettem a hazassagomert....a semmiert. Vegre elni akarok,es van is kivel.
az egy dolog, hogy a válást nem tudom, mikor mondják ki, de lehet, hogy apuka már rég nem él velük.
a gyerekek is lehet, hogy ismerik már.
ez nem derül ki a szövegből.
Ha nem ismerik, stb. akkor kell a gyerekeknek időt hagyni, de akkor sem kell évekig várni...
9. Minek várni? Azért, mert eddig max szeretői kapcsolatban voltak, ahol minden szép, és jó volt. A való élet, az együttlakás már másról is szól. Tudod hány szerencsétlen gyerek életét keserítik meg, teszik tönkre a felelőtlen szüleik, mert ugrálnak egyik kapcsolatból a másikba, rángatva magukkal a gyerekeket is.? Szerinted a válás, az apától külön költözés nem viseli meg őket? Hányan jönnek ide kérdést feltenni, hogy "nem tudom elviselni a párom gyerekét, mit tegyek?" és hasonlók. Akinek gyerekei annak, ő elsősorban értük felelős.
Azt sem írta a kérdező, hova fognak költözni, pedig nem mindegy. Saját lakásba, albérletbe? Neki most úgy kellene berendezni az életét, hogy egyedül is boldoguljon a gyerekeivel. Ha rögtön összebútorozik egy másik pasival, akitől esetleg függni fog, mit csinál, ha a pali pár hónap után bemondja az unalmast, mert nem így képzelte el? Szerintem igenis kell idő, főleg a gyerekek miatt. És még ő sem tudja, hogy a pasi gyerekével milyen lesz a kapcsolata, ez sem mellékes.
de nem tudunk semmit azokról a körülményekről, amikről itt vitatkozunk.
az nyilván nem jó, ha egyik nap lelép apuka, másik nap meg jön Józsi.
de egyáltalán nem biztos, hogy így van.
nem tudjuk, van-e saját ingatlana, nem tudunk semmit. tehát fölösleges feltételezni, hogy nincs.
másrészt viszont: egy nőnek nehéz eltartani 2 gyereket+magát, miért kellene ezt erőltetni így hirtelen? csak hogy bizonyítsa, hogy ő ezt is tudja?
ha olyan helyzetbe kerül, hogy azt kell tenni, akkor úgyis meg kell oldani, de ha nem, akkor fölösleges nélkülözni, csak hogy megmutassuk, hogy mi megállunk a lábunkon.
innentől nyilván kell arra tervezni, hogy bármikor egyedül maradhat.
amint látjuk, eredeti apukával sem árt ilyesmit számításba venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!