Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valas 2 kisgyerekkel ugy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valas 2 kisgyerekkel ugy, hogy van valakim? Szerelem vegre, de hogy eli meg ezt egy ferfi, hogy ha osszekoltozunk, hogy ott az en ket gyerekem, a sajatja meg az anyukajaval el?

Figyelt kérdés

Ossze akarunk majd hazasodni, de nem rogton a valas utan. Volt valaki hasonlo helyzetben? Mire szamitsak, milyen lesz?

Nem kerek kioktatast, tul sokat tettem a hazassagomert....a semmiert. Vegre elni akarok,es van is kivel.

2015. jan. 8. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

az egy dolog, hogy a válást nem tudom, mikor mondják ki, de lehet, hogy apuka már rég nem él velük.

a gyerekek is lehet, hogy ismerik már.

ez nem derül ki a szövegből.

Ha nem ismerik, stb. akkor kell a gyerekeknek időt hagyni, de akkor sem kell évekig várni...

2015. jan. 9. 12:52
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

9. Minek várni? Azért, mert eddig max szeretői kapcsolatban voltak, ahol minden szép, és jó volt. A való élet, az együttlakás már másról is szól. Tudod hány szerencsétlen gyerek életét keserítik meg, teszik tönkre a felelőtlen szüleik, mert ugrálnak egyik kapcsolatból a másikba, rángatva magukkal a gyerekeket is.? Szerinted a válás, az apától külön költözés nem viseli meg őket? Hányan jönnek ide kérdést feltenni, hogy "nem tudom elviselni a párom gyerekét, mit tegyek?" és hasonlók. Akinek gyerekei annak, ő elsősorban értük felelős.

Azt sem írta a kérdező, hova fognak költözni, pedig nem mindegy. Saját lakásba, albérletbe? Neki most úgy kellene berendezni az életét, hogy egyedül is boldoguljon a gyerekeivel. Ha rögtön összebútorozik egy másik pasival, akitől esetleg függni fog, mit csinál, ha a pali pár hónap után bemondja az unalmast, mert nem így képzelte el? Szerintem igenis kell idő, főleg a gyerekek miatt. És még ő sem tudja, hogy a pasi gyerekével milyen lesz a kapcsolata, ez sem mellékes.

2015. jan. 9. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

de nem tudunk semmit azokról a körülményekről, amikről itt vitatkozunk.

az nyilván nem jó, ha egyik nap lelép apuka, másik nap meg jön Józsi.

de egyáltalán nem biztos, hogy így van.

nem tudjuk, van-e saját ingatlana, nem tudunk semmit. tehát fölösleges feltételezni, hogy nincs.

másrészt viszont: egy nőnek nehéz eltartani 2 gyereket+magát, miért kellene ezt erőltetni így hirtelen? csak hogy bizonyítsa, hogy ő ezt is tudja?

ha olyan helyzetbe kerül, hogy azt kell tenni, akkor úgyis meg kell oldani, de ha nem, akkor fölösleges nélkülözni, csak hogy megmutassuk, hogy mi megállunk a lábunkon.

innentől nyilván kell arra tervezni, hogy bármikor egyedül maradhat.

amint látjuk, eredeti apukával sem árt ilyesmit számításba venni.

2015. jan. 9. 13:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nem ertem a lepontozasok okat. Termeszetesen a gyerekeim az eksok,azt en tudom, hogy csinaljam,hogy nekik jo legyen. A masik oldal erdekdlt,mdrt abba igy nem latok bele. Ez a ferfi nem uj, sosem volt sok ferfi az eletemben,nem ugralok,nem szocske vagyok. O komoly,nagyon komoly az eletemben. Es a hazassagom egy rakas....mar nem eroltetem ami nem megy. A ferjdm semmit nem tesz azert, hogy jobb legyen,nekem meg mar nincs erom. Tudom mirol beszelek. Egy idegroncs vagyok,ez a gyerekeknek sem jo. Elvalnek,kulon koltoznek....az anyagi reszet nem tudom meg,de ha masnak sikerul,nekem is sikerulhet. Az osszeszokast a szerelmemmel es a gyerekekkel, termeszetesen okosan es ugyesen, ok a legfontosabbak. Elitelhet barki...nem erdekel. Eljen a ferjemmel....
2015. jan. 9. 15:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Senki nem azt mondta neked, hogy ne válj el, ha ennyire nem jó a házasságotok. Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy nagyfokú felelőtlenség így másik pasival összebútorozni egyből. Pláne, ha még függni is akarsz tőle. De mi az oka, hogy nem adsz időt magatoknak? Miért annyira sürgős az összeköltözés? Mi van, ha ez sem jön be? Nagy ám az esély rá így, gyerekekkel. Nem jobb fokozatosan összeszokni, hogy mindenki el tudja dönteni, megfelelne ez a későbbiekben is, ha egy családot akartok alkotni. Mert ahogy te elképzeled, ez olyan mint az orosz rulett, vagy bejön, vagy nem. Aztán azután megint törheted a fejedet, hogyan tovább.
2015. jan. 9. 15:34
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok azonnal osszekoltozni, tole fuggni meg vegkepp. A kerdesem a "majd"-ra vonatkozik. Ha ez par ev,akkor is ott vannak a gyerekek, nem nonek fel 1-2 ev alatt. A kerdesem ynnyi volt,hogy , hogy eli meg a ferfi, hogy nem a sajat gyerekeivel el. A masik oldal erzelemvilaga erdekel. A tobbit en tudom.
2015. jan. 9. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!