Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám csalja apámat, apám pedig sokat iszik. Mit tegyek?
Anyukám és apukám között tönkrement már minden,minden nap veszekednek és évek óta külön alszanak.Nem is láttam őket még sohasem csókolózni sem.Anyukámnak kb. 3-4 éve van egy szeretője,aki viszont házas ember,sőt már nagyapa is.Naponta beszélgetnek többször is telefonon,és minden beszélgetés végén anya cuppog egy sort neki,és gondolom,hogy az az ember is puszikat küld anyának.Apa egyébként tud erről a szeretőről,mert nem rég,mikor részeg volt,elmondta,hogy rá jött,hogy ki anya szeretője.Apa minden hétvégén,amikor nem dolgozik,jól felönt a garatra,és egész nap csak a veszekedés megy,hogy anya mindig csak apa pénzét költi,meg hogy anya mondja,hogy bárcsak ne jött volna ide,ahol lakunk.Anya egyébként mindig nagyon felkapja a vizet bármin,és olyan,mint egy idegbajos,torkaszakadtából üvölt mindenkivel,mindenkit szid meg minden.Ma pl. apa délelőtt már be volt rugva,mivel anyu reggel tett ki pénzt az asztalra apának,és mondta,hogy mit hozzon,apu meg a pénzből sört vett,és megitta,és mikor anya hazaért,már tiszta részeg volt,és fél óráig veszekedtek,mert apa kért pénzt cigarettára,de anya nem akart adni,mivel reggel már adott pénzt,és apa sörre költötte.És az én szemem előtt üvöltöztek egymással,azt hittem,hogy apa már megüti anyát,és már annyira kikészültem tőlük,hogy egyszerűen elkezdtem sírni.A veszekedés után pedig senki sem szólt senkihez,vagyis nem is beszélgettem a szüleimmel,és ők sem egymással.Aztán anya meg rohant ki a kertbe,és már beszélgetett a szeretőjével,és elmondott neki mindent,hogy apa már megint részeg,meg stb.Érzem,hogy nem sokáig birom már ezt az egészet,évek óta csak ez megy,anya csal,apa iszik,aztán meg az órákon át tartó veszekedés megy.Családtag közül senki sem tud segíteni,mert a testvérem is már pár éve elköltözött,és anya meg a családban jó pár személlyel össze van veszve,nem beszélget velük.Mit tegyek egy ilyen családban? Mit tegyek a szüleimmel?Elszomorít nagyon,hogy az én szüleim ilyenek,a többi barátom szülei pedig békességben,szerelemben és hűségben élnek.
14/L
Én ma reggel kaptam rajta anyám, hogy kefél egy másik palival.. apám meg szintén alkoholista, szóval nem vagy egyedül..
Azóta amúgy mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!